Image
Foto: www.profimedia.hr
Lee Min-ho
Foto: www.profimedia.hr

Lee Min-ho

Lee Min-ho južnokorejski je glumac, pjevač, model, kreativni direktor i poslovni čovjek. Ovaj 34-godišnjak proslavio se 2009. godine ulogom u dramskoj seriji "Boys Over Flowers", koja mu je donijela i nagradu za najboljeg novog glumca. Uz to, ovaj zgodni glumac drži rekord kao južnokorejski glumac s najviše pratitelja na Instagramu, a jedan je od najpopularnijih južnokorejskih glumaca na svijetu.

Gong Yoo
Foto: www.profimedia.hr

Gong Yoo

Gong Yoo je 42-godišnji glumac koji je slavu stekao serijom "Guardian: The Lonely and Great God", jednom od najpopularnijih K-drama svih vremena. Poznat je i po ulozi u megapopularnoj seriji "Squid Game", a svojim izgledom osvaja žene diljem svijeta.

Park Ji-min
Foto: www.profimedia.hr

Park Ji-min

Park Ji-min, poznat kao Jimin, južnokorejski je pjevač i plesač, a ima 26 godina. Godine 2013. debitirao je kao član južnokorejske dječačke grupe BTS, a zbog njegovih crta lica, obožavateljice ga često uspoređuju s Disneyjevim prinčevima.

Choi Min-ho
Foto: www.profimedia.hr

Choi Min-ho

Choi Min-ho, poznatiji pod imenom Minho, južnokorejski je reper, pjevač, glumac, tekstopisac i model. U svibnju 2008. debitirao je kao član južnokorejske dječačke grupe Shinee, a ovaj slatki 30-godišnjak i danas osvaja srca žena diljem svijeta.

Kim Seok-jin
Foto: www.profimedia.hr

Kim Seok-jin

Kim Seok-jin, poznat pod umjetničkim imenom Jin, južnokorejski je pjevač, tekstopisac i član južnokorejskog boy benda BTS od lipnja 2013. On ima nadimak "worldwide handsome", no iako se šali na račun toga, žene diljem svijeta se slažu da je nevjerojatno zgodan.

Kwon Ji-yong
Foto: www.profimedia.hr

Kwon Ji-yong

Kwon Ji-yong, poznat pod umjetničkim imenom G-Dragon, južnokorejski je reper, poznat i kao "kralj K-popa". Ovaj je 33-godišnjak službeno debitirao 2006. godine, kao vođa južnokorejske grupe Big Bang, koja je postala jedan od najprodavanijih dječačkih bendova na svijetu.

Park Seo-joon
Foto: www.profimedia.hr

Park Seo-joon

Park Seo-joon je južnokorejski glumac, a ovaj 33-godišnjak najpoznatiji je po glavnim ulogama u televizijskim serijama "Kill Me, Heal Me", "She Was Pretty", "Hwarang: The Poet Warrior Youth" i "Fight for My Way".

Lee Seung-gi
Foto: www.profimedia.hr

Lee Seung-gi

Lee Seung-gi je južnokorejski pjevač, glumac, voditelj i zabavljač. Kao pjevač ima brojne hitove, a ovaj svestrani 34-godišnjak može se, osim izgledom, pohvaliti i time što se nalazi na listi najbolje plaćenih korejskih glumaca u 2021.

Park Hyung-sik
Foto: www.profimedia.hr

Park Hyung-sik

Park Hyung-sik 30-godišnji je južnokorejski pjevač, glumac i plesač. Član je južnokorejske dječačke grupe ZE:A i njene podgrupe ZE:A Five, a kao glumac poznat je po ulogama u filmovima "The Heirs", "High Society" i "Hwarang: The Poet Warrior Youth".

Lee Dong-wook
Foto: www.profimedia.hr

Lee Dong-wook

Lee Dong-wook je južnokorejski glumac, voditelj, model i zabavljač. Iako ima 40 godina, i dalje izgleda vrlo mladoliko i žene diljem svijeta ga obožavaju.

Južnokorejski ljepotani

Osvajaju diljem svijeta: Najzgodniji južnokorejski glumci i pjevači

Svijetom je zavladala pomama za južnokorejskim serijama, filmovima i glazbom - tu su megapopularna serija "Squid Game" koja je oborila rekorde gledanosti na Netflixu, film "Parazit" koji je osvojio brojne nagrade, među kojima su i četiri Oscara, ali i brojna velika glazbena imena, poput boy banda BTS ili Bangtan Boys koji nižu hit za hitom. Upravo zato ni ne čudi zašto su svi toliko ludi za zgodnim južnokorejskim zvijezdama - od pjevača do glumaca. U nastavku ti donosimo galeriju u kojoj smo izdvojile deset najzgodnijih južnokorejskih glumaca i pjevača koji osvajaju srca žena diljem svijeta.

N.B.