Usudi se!

Kolumna jedne singl žene: Oprez ženu krasi, ali je i gasi!

I s oprezom treba oprezno. Zauzadaj ga, učini da radi za tebe, umjesto da budeš njegov rob

pexels-cleyton-ewerton-3007318.jpg
Foto: Pexels

Žene oprezno voze i zbog toga su odlične vozačice, priznat će to među prvima muškarci. Opet, upravo će ih ta ženska karakteristika izludjeti u vožnji, ukoliko zbog vozačice moraju usporiti. Ovisno o kvaliteti svojih živaca, dotičnu će počastiti riječju ili gestom, primjerice - pogledom ispod obrva koji nije ni nalik onom Severininom, nazvat će ju kravom, kozom ili kujom, životinjama koje nisu ničim zaslužile da ih se tako tretira i vrijeđa ili će se prebaciti na djela pa joj se nabijati na stražnji dio auta.

Image
Ah tal jubav

Kolumna jedne singl žene: On nju voli kada spava

Ako je hrabra poslat će ga otkud je došao i vratiti mu istom mjerom, ako je disciplinirana totalno će ga izignorirati (barem na van), zamišljajući pritom kako naglo koči i pušta da se divljak zabije u njezin auto, a potom izaći i posvađati se s njim do koske. Ako je smirena, iskulirat će i blago njoj!

Ako nije hrabra, uspaničit će se, rasplakati i zbog budale si upropastiti dan, a možda i riskirati da izazove omanji sudar. Najčešći scenarij je ovaj posljednji, što potvrđuje i vodootporna maskara. Sigurno nije izumljena zbog toga što se žene puno znoje ili ne gledaju vremensku prognozu pa izlaze bez kišobrana… Suze su razlog zbog kojeg je patentirana maskara koja stoički može izdržati ridanja najjačeg stupnja.

Osim u vožnji, žene su odlične i s finacijama. Oprezne su s novcem, no taj je oprez u ovom slučaju dvosjekli mač. Novac će štedjeti i pametno trošiti, no neće se usuditi oploditi ga, već će ga držati u banci na štednji umjesto da ga, kao muškarci, investiraju. Ukazala mi je na to jedna pametna žena.

Iz opreza da ne bismo nastradale ili se opekle, ne usuđujemo se učiniti toliko toga lijepoga - upustiti se u pustolovinu, ispuniti vlastite snove, realizirati se, stvoriti nešto lijepo. Itekako smo sposobne za velike stvari, ali se treba osloboditi straha. S oprezom uzeti čak i oprez. Olabaviti malo i ne postavljati si milijun i jedno pitanje dok ti se divljak s početka teksta nabija na stražnji dio auta. Umjesto da se rasplačeš, dok on radi budalu od sebe, ti u retrovizoru popravi šminku, pokaži mu srednji prst pa kreni kud si naumila. Kada se upali zeleno.

Image
Foto: Pexels

A ako ti treba podsjetnik što ti je činiti u kriznim trenucima, šut hrabrosti, počasti se prstenom koji ćeš nositi na srednjem prstu. Onom koji ćeš pokazati svaki put kad te budale zaje…

Stavovi i metode izneseni u kolumnama i komentarima osobni su stavovi autora i ne izražavaju nužno stav redakcije zena.hr