Nina Badrić pjeva za zaljubljene 11. veljače u Čakovcu

Uz našu cijenjenu glazbenu divu nastupit će i Massimo te mlade zvijezde showa Supertalent

Nina Badrić pjeva za zaljubljene 11. veljače u Čakovcu

I ove godine očekuje nas glazbena poslastica u povodu Valentinova u Čakovcu - dolazi nam jedna, jedina i neponovljiva glazbena diva... NINA BADRIĆ!

Ovo je već šesti, tradicionalni valentinovski koncert u organizaciji agencija Gramofon i Tipo marketing u Čakovcu. Dosad su u Čakovcu za Valentinovo nastupili Gibonni, dva puta Oliver Dragojević, Toni Cetinski i lani Prljavo kazalište. Ove godine uz Ninu, pojavit će se i posebni gosti – Massimo te  mlade zvijezde showa Supertalent – 10- to godišnja Rebecca Posavec iz Pribislavca i Plesna skupina Nexus iz Čakovca.  Koncert će biti održan u subotu, 11. veljače u dvorani GOC-a u Čakovcu a početak je zakazan za 20 sati.

Nina Badrić s novim albumom ”NeBo” osvaja sve slušatelje diljem regije, a prvi singl “Dat' će nam Bog” već je zauzeo prva mjesta na mnogim glazbenim top ljestvicama. U režiji kultnog i višestruko nagrađivanog redatelja Radislava Jovanova - Gonza, Nina Badrić je snimila video spot za istoimeni singl.

shimmer fallback


Nina se posebno veseli ovom koncertu i priprema za njega, jer upravo iz Čakovca kreće njena nova koncertna turneja, kojom će promovirati svoj novi album širom Hrvatske i regije.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

- ČAKOVEC: Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Radio 1
- PRELOG: Pizzerija RO-SA
- MURSKO SREDIŠĆE: Caffe bar Jama
- PALOVEC: Domino Bar
- VARAŽDIN: Rock Art Caffe
-  LUDBREG: Caffe bar Jura

Foto by: Nina Badrić press

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.