Image
Foto: www.profimedia.hr
Whoopi Goldberg
Foto: www.profimedia.hr

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg, oskarovka i jedna od najslavnijih komičarki svijeta, prva je slavna mlada baka s naše liste. Naime, Whoopi je svoje prvo unuče dočekala kada su joj bile samo 34 godine i time je apsolutna rekorderka ove liste! Njezina kći Alex Martin rodila je u tinejdžerskoj dobi, pa je tako Whoopi postala jako mlada baka, ali i prabaka. Danas Whoopi ima troje unučadi i čak jedno praunuče, koje je došlo na svijet kada je glumici bilo samo 58 godina. Njezina je najstarija unuka, Amarah Dean, tako rodila u 25. godini i Whoopi je postala prabaka - definitivno najmlađa celebrity dama s tom titulom u Hollywoodu!

 Pierce Brosnan
Foto: www.profimedia.hr

Pierce Brosnan

Iznimno zgodni i šarmantni Pierce Brosnan, legendarni tajni agent 007, James Bond, postao je djed kada su mu bile 44 godine. Danas se ovaj slavni glumac može pohvaliti s troje unučadi, kao i činjenicom da obožava svoju ulogu djeda. Više je puta javno priznao kako ga ništa ne veseli više od igre s unucima. Imena njegovih unuka i unučica su Isabella, Lucas i Marley May. Inače, unuke koje Brosnan ima dobio je preko svoje djece iz prvog braka s Cassandraom Harris s kojom ima sina i kćer.

Jim Carrey
Foto: www.profimedia.hr

Jim Carrey

Jim Carrey je jedan od najprepoznatljivijih komičara 20. i 21. stoljeća, a uz to je i požrtvovni obiteljski čovjek. Naime, Jim ima kćer Jane Erin Carrey kojoj su danas 34 godine, a koja je sama vrlo rano postala majka dječaka Jacksona Rileyja Santane. Jim je imao samo 47 godina, a navodno se fantastično snašao u ulozi djeda. Rekao je tako u jednom intervjuu da obožava provoditi vrijeme s unukom i igrati s njim video igrice dok jedu pizzu i nezdravu hranu.

Kris Jenner
Foto: www.profimedia.hr

Kris Jenner

Kris Jenner, "poglavica" Kardashian-Jenner obitelji i majka najslavnijih reality zvijezda i starleta današnjice može se pohvaliti mnogobrojnom i megauspješnom obitelji. No, jesi li znala da Kris danas ima 66 godina i čak 11 unučadi, a da je svoje najmlađe unuče dočekala kada su joj bile 53 godine? Iako se to možda čini i relativno normalnom dobi za postati bakom, osobito kada se uzmu rekordi nekih drugih imena s ove naše liste, Kris je zapravo postala mlada baka i u kratkom je roku doživjela veliko povećanje broja svoje unučadi. Navodno Kris brine o svojoj unučadi kad god može, a mnogi koji je poznaju znaju da je njoj obitelj baš uvijek na prvom mjestu, pa i ne čudi što se tako dobro snašla i u ulozi bake.

Nicolas Cage
Foto: www.profimedia.hr

Nicolas Cage

Veliki holivudski ekscentrik, Nicolas Cage, postao je djed kada je imao 50 godina. Danas ima već četvero unučadi, no najstariji je njegov unuk Lucian Augustus Coppola Cage koji nije još napunio 8 godina. Njegov je otac Nicolasov sin Weston Coppola Cage kojeg je dobio u vezi s Christinom Fulton 1990. godine. Inače, Cage ima dvoje djece, a upravo čeka i rođenje svog trećeg sina sa svojom petom suprugom!

Kiefer Sutherland
Foto: www.profimefdia.hr

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland je sin slavnog britanskog glumca Donalda Sutherlanda, a i sam je velika holivudska faca. I dok ga mnogi poznaju kao šarmantno lice s filmskog platna, o njegovom se privatnom životu generalno u tabloidima slabo piše pa bi te mogla iznenaditi činjenica da je ovaj holivudski frajer prvo unuče dobio sa samo 39 godina! Naime, njegova je jedina biološka kći Sarah tada rodila svog sina Hamisha. Nakon njega je dobio još jedno unuče kada mu je njegova pokćerka Michelle Kath rodila drugo unuče, opet dječaka.

Charlie Sheen
Foto: www.profimedia.hr

Charlie Sheen

Charlie Sheen je znan kao zločesti dečko Hollywooda kojem su cijelu karijeru obilježili stalni sukobi s policijom i bivšim ljubavnicama, kao i alkohol i droge, a malo tko zna da je Charlie rano postao i djed. Naime, 2013., kada mu je bilo 47 godina, postao je djed kada je njegova kći od 28 godina rodila svoje prvo dijete. Njegova se unučica zove Jade, a njezinu je majku, svoju kćer, Charlie dobio 1984. u vezi sa srednjoškolskom ljubavi Paulom Profit.

Kid Rock
Foto: www.profimedia.hr

Kid Rock

Kid Rock je glazbenik i slavni buntovnik najpoznatiji po svojem braku s Pamelom Anderson. No, jesi li znala da i on ima unučicu? Njegov je jedini sin Robert James Ritchie Jr. dobio dijete u svojim ranim 20-ima, a Kid je tako postao djed malene djevojčice Skye kada mu je bilo samo 44. S obzirom da Kid često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotke igranja sa Skye čini se kako mu je uloga mlađahnog djeda dobro sjela.

Apsolutni rekorderi

Najmlađi djedovi i bake Hollywooda: Tko se počeo igrati s unucima već u 30-ima?

Često pišemo o celebrity damama koje su postale majke iznad 40-e ili su se pak odlučile ne imati djecu, no nikada se nismo pozabavili celebovima koji su unuke dobili u iznimno ranoj dobi. Naime, kada govorimo o dobivanju unuka i bakama i djedovima, uvijek nam prvo na pamet pada starija životna dob, priče za laku noć i sijeda kosa ili brada, no postoje i one slavne osobe koje su svoju prvu unučad dočekale u 30-ima i 40-ima! Ti moderni, mlađahni djedovi i bake danas su tema naše galerije, a sve o njima možeš pronaći u nastavku.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.