Najiščekivanija večera sezone: 'Bit će to prava autohtona blagdanska gozba kod Božidara'

Treći je dan kuhanja u blagdanskom specijalu 'Večere za 5 na selu', kada će kandidate ugostiti najpoznatiji kuhar serijala!

Bozo.PNG

Premda je kuhar iz Bjelovara poznat po svojim kritikama, zasad je prilično miran i tih i njegovi su se prigovori uglavnom odnosili na promašene blagdanske teme dosadašnjih domaćina, a danas će svojim gostima ponuditi ukusna blagdanska jela kojima planira osvojiti prvo mjesto. „Najviše mi se sviđa puretina, a najmanje hren, no sve mi se čini previše jednostavno“, komentirao je Dario kada je pročitao sastojke Božidareve večere. „Ne volim kobasice“, nadovezao se Ivan i naposljetku ipak zaključio da se svemu veseli i jedva čeka večeru.

Image

„Kandidati vjerojatno imaju visoka očekivanja od mene, ali im zato i hoću pokazati da ću napraviti ono što produkcija želi - blagdanska jela“, rekao je Božidar koji otkriva da je neka jela kuhao cijelu noć pa dodao: „Danas pravim jednu pravu blagdansku autohtonu gozbu koja će se održati u 'Večeri za 5 na selu' kod Božidara.“

Image

Prvi domaćin bio je Dario koji je za svoja jela osvojio tek 27 bodova, jučer je kandidate ugostila Snježana koja je osvojila 30 bodova i prestigla mladog kuhara, a hoće li Božidar svojim jelima uspjeti zadiviti goste za koje blagdani baš i nisu vrijeme darivanja - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u 'Večeri za 5 na selu'.