Prijava
Registracija
Naslovnica - Žena.hr
Tražilica
Moda
Ljepota
Lifestyle
Astro
Ljubav i seks
Bolja ja
Savjetovalište
Darujemo
Recepti
Galerije
Kontakt
Pravila privatnosti
Objašnjenje o kolačićima
Uvjeti korištenja
tema
Večera Za 5
17. SEZONA
Stižu nove epizode kultne 'Večere za 5'! Ženski tjedan u kraju koji gledatelji obožavaju
Jedva čekamo!
Od 28. kolovoza kuha se u novom terminu - 'Večera za 5' od sada u 17.45 samo na RTL-u!
Bernardica pobjednica, a Božo ljutito: 'Želim vidjeti sve ocjene! Snježana, Bernardica i Dario su se dogovarali!'
Samo je Ivan prepoznao Božin trud, ostali gosti vrlo nezadovoljni: 'Glavno jelo nula! Sarma nula! Sve je bilo pretjerivanje'
Najiščekivanija večera sezone: 'Bit će to prava autohtona blagdanska gozba kod Božidara'
Napeta borba za prvo mjesto - Lorenta i Duška imaju isti broj bodova!
Lorenta priredila pravi seoski doživljaj i postala najbolja domaćica primoštenskog tjedna
Ivanova Moonlight juha
Kroz tanjur do zdravlja – recept za najfiniju juhu ove zime
Ljekovita snaga hrane
Jesi li znala da promjena prehrambenih navika može promijeniti život?
Tomislav je pobijedio u samoborskom tjednu, a mi imamo njegove recepte
Tomislav opravdava svoju dvojku: 'Zbog lutke u glavnom jelu bilo je puno dlaka po hrani'
Jelenin pobjednički recept i tajni sastojak - boškarin
Jelena zaradila dvije desetke: Oduševila je ukusnim jelima i dobrom atmosferom
'Noć vještica by Olja Vičbič': Ona leti na usisivaču, u pripremi čarobnog napitka pomaže joj piton
Irena odnijela pobjedu u riječkom tjednu, a mi ti donosimo njezine recepte
Mirjam dobila dosad najniže ocjene, a Nikita podijelila prvu jedinicu!
Ostali kandidati dali priliku drugačijem, ali Nikita sirovu večeru ocijenila trojkom
Možda nije oduševila jelima, ali je zato oduševila glasom: 'Nikita je bila za 10, a večera malo manje…'
Imamo recepte za Nikolinin pobjednički meni - i bezglutenski kruh
Nikolina pripremila fantastičnu večeru pa zaradila visoke ocjene: 'Sve je bilo savršeno'
Karmenina međimurska večera prošla je vrlo dobro: 'Jako se potrudila, svaka čast!'
Međimurska gozba: Sonja oduševila goste i jelima i osobnošću
Pobjednički vikend-jelovnik 'Večere za pet na selu' koji moraš isprobati
Najmlađi kandidat osvojio gotovo maksimalan broj bodova i prešao u vodstvo
Marijin jelovnik pokupio pohvale, a uz tamburaše se plesalo i pjevalo do kasno u noć
Natjecatelji pred domaćinom hvalili jela, na ocjenjivanju zakazali
Prva večera postavila visoko ljestvicu: Domaćica Marija je bila opuštena, a hrana odlična
Nikolinin pobjednički recept za brzi burek bez razvlačenja tijesta
Iako ne želi pobijediti, Nikolina je trenutno u vodstvu s visokih 38 bodova
Na Tominu večeru stigla nova gošća - Olja Ajfon pa je hrana opet pala u drugi plan
Splitska Vampirica poslužit će svježu krv u 'Večeri za 5 na selu'
Uvrsti riječnu ribu prepunu omega-3 masnih kiselina u svoj vikend meni
Edi je svima bio super domaćin i dobio je veće ocjene od mame, ali nije nadmašio Davora
Davor oduševio goste kao kuhar i kao domaćin: Najbolje dosad, prelijepo, fenomenalno!
Večeras kuha najveći zabavljač tjedna Davor Urh: 'Svašta sam pripremio, bit će kao za Novu godinu!'
Čudne zamjerke: Da smo u Francuskoj, možda bi Mirjana dobila bolje ocjene
U želji da sve bude savršeno, Vazma pretjerala s iznenađenjem: 'Bilo je previše svega, čemu to?'
Upoznaj kandidate koji će kuhati u goranskom tjednu 'Večere za 5 na selu', ima i jedno poznato lice
Umirovljenici prvi put na trance partyju: 'Dobro je vidjeti koliko nas kosti služe'
Upoznaj kandidate istarskog tjedna: Kuhat će potencijalni par iz 'Ljubav je na selu', DJ, taksistica i bajker
Duškine bruskete su nas oduševile, a jako su jednostavne za pripremu. Imamo recept
Majin jelovnik i desert s čvarcima podijelio ekipu - jednima odgovara, drugima previše mesa
Duška je otvorila sezonu te ganula goste do suza: 'Sve je bilo vrh, svaka ti čast!'
Počinje 'Večera za 5 na selu', a svi ste pozvani na večeru kod Duške
Provjerile smo koji su horoskopski superparovi
Koje je tvoje omiljeno alkoholno piće? Saznaj koje ti najviše odgovara po horoskopu
Omiljena lica gledatelja kuhat će u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu'. Saznale smo sve o tome
Pet namirnica koje svaki horoskopski znak mora imati u svom hladnjaku
Pronašle smo zabavne igre za večere s prijateljima
Često je karakter najvažniji tajni sastojak u kuhanju, a ove natjecatelje 'Večere za 5 na selu' nećemo lako zaboraviti
1
2