Image
Foto: www.profimedia.hr
Reese Witherspoon
Foto: www.profimedia.hr

Reese Witherspoon

Prije no što je osvojila Oscara i postala najbogatijom holivudskom glumicom, južnjačka slatkica Reese Witherspoon bila je u braku s kolegom glumcem Ryanom Phillippeom. Par se upoznao 1997. te vjenčao dvije godine kasnije, kada je Reese imala 22 godine. Iste te godine rodila im se i kćerkica Ava Elizabeth Phillippe. Reese je kasnije u nekoliko intervjua otkrila kako joj je bilo teško uskladiti svoju novu ulogu mlade mame i onu holivudske glumice, a da je dodatna otegotna okolnost bila ta što niti jedna njezina prijateljica nije imala djecu tako rano pa je izgubila i mnoga prijateljstva zbog različitosti životnih stilova.

Solange Knowles
Foto: www.profimedia.hr

Solange Knowles

Solange Knowles je manje poznata sestra legendarne Beyonce, a malo tko zna i da je rodila s 18 godina. Dok je njezina sestra čekala da zađe u 30-e ne bi li postala majka, ona se odlučila roditi još dok je pohađala srednju školu. Čim je ostala trudna se i udala za sada već bivšeg surpuga Daniela Smitha s kojim je dobila i svog sinčića 2004. godine.

Jamie Lynn Spears
Foto: www.profimedia.hr

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears je mlađa sestra slavne Britney Spears te najmlađa dama s ove naše liste. Naime, postala je majka kada joj je bilo samo 16 godina! Rodila je tako dok je bila još u srednjoj školi svoju kćer Maddie Briann Aldridge u lipnju 2008. godine. Priznala je kasnije i kako joj je bilo teško biti tinejdžerica majka te da se susrela s mnogim osudama okoline, ali da nimalo ne žali zbog svoje odluke da zadrži dijete.

Sofia Vergara
Foto: www.profimedia.hr

Sofia Vergara

Latino diva neodoljivih oblina, Sofia Vergara, postala je majka kada joj je bilo 19 godina. Tako je u rujnu 1992. rodila sina Manola Gonzaleza-Ripolla Vergaru, kojeg je dobila u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom. Par se nažalost razveo samo godinu dana nakon rođenja djeteta, a glumica je priznala kako se suočila sa svim izazovima samohranog majčinstva. Tada još nije bila slavna ni bogata te se morala snalaziti kako je znala ne bi li prehranila svoje dijete.

Niki Taylor
Foto: www.profimedia.hr

Niki Taylor

Američki supermodel i televizijska voditeljica Niki Taylor postala je majka s 19 godina i to ne jednog djeteta već blizanaca! Nikki je dakle 1994. rodila blizance Jakea i Huntera Martineza koje je dobila u braku s tadašnjim suprugom Mattom Martinezom. Ljepotica je nebrojeno puta rekla kako ju njezina djeca uopće nisu omela u izgradnji uspješne modeling karijere te da smatra kako je bolje imati djecu čim ranije, jer manja razlika u godinama znači veće šanse za stvaranjem prijateljskog odnosa između djeteta i roditelja.

Kate Hudson
Foto: www.profimedia.hr

Kate Hudson

Kate se rano udala, sa samo 20 godina, pa je bilo i za očekivati da će rano postati i majka. Naime, 2004. je po prvi puta rodila, 4 godine nakon što se vjenčala s glazbenikom Chrisom Robinsonom. Par je dobio sina Rydera Robinsona, a glumica je otkrila kako se u trenutku rođenja svog sina nije osjećala kao mlada majka već da je tek kasnije shvatila da je vrlo rano ušla u tu zahtjevnu životnu ulogu.

Hilary Duff
Foto: www.profimedia.hr

Hilary Duff

Disney tinejdžerska zvijezda Hilary Duff je također postala majka s 24 godine. Rodila je tako u ožujku 2012. godine sinčića Lucu Croza Comriea, nakon što se udala godinu ranije. Iako se u međuvremenu rastala od bivšeg muža te dobila djecu s drugim suprugom, Hilary je rekla kako joj je rođenje sina bilo najsretniji dan u životu te da je beskrajno zahvalna što je rodila mlada. Ona smatra kako je dobro rađati dok još imamo puno energije i elana. Danas Hilary ima 3 djece.

Britney Spears
Foto: www.profimedia.hr

Britney Spears

Britney Spears nije bila toliko mlada kada je postala majka kao njezina mlađa sestra, ali je i dalje rodila relativno rano - s 23 godine. Rodila je tako svog prvog sina 2005., Seana Prestona Federilnea. S obzirom da je svjetsku slavu dostigla kada joj je bilo samo 16 godina, da je proputovala cijeli svijet i prije majčinstva čak poljubila i Madonnu, Britney je smatrala kako su upravo rane 20-e idealne godine da se pronađe u ulozi majke.

Adele
Foto: www.profimedia.hr

Adele

Britanska diva neodoljiva glasa, Adele, rodila je svog sina i za sad jedino dijete kada su joj bile 24 godine. Ova višestruka dobitnica Grammyja rodila je sina 2012. godine, kada je bila u vezi s tadašnjim dečkom Simonom Koneckijem za kojeg se kasnije i udala, ali i razvela. Iako je tada rekla kako želi roditi najmanje trojicu sinova prije 30. godine života, to se nije dogodilo, pa je maleni Angelo James do sada ostao njezino jedino dijete.

Victoria Beckham
Foto: www.profimedia.hr

Victoria Beckham

Bivša Posh Spice, supruga nogometnog maga Davida Beckhama i utjecajna fashion dizajnerica, Victoria Beckham je isto rodila kada su joj bile 24 godine. Brooklyn Joseph Beckham rodio se kao prvo dijete slavnog para 1999. godine, a od tada do danas su David i Victoria dobili još troje djece - dječake Romea Jamesa i Cruza Davida te kćer Harper Seven.

Nikad nije prekasno, ali ni prerano?

Holivudske mlade mame: Rano majčinstvo im nije ugrozilo karijeru

Vrlo često se u medijima priča o slavnim ženama koje postaju majke nakon što zagaze u 5 desetljeće života, no rijetko kada se tko dotakne celebrity dama koje su majke postale rano. Zato ti mi danas donosimo upravo takve "obrnute" priče o glumicama, pjevačicama i modelima koje danas žare i pale crvenim tepisima, a u tinejdžerskim su i ranim 20-im godinama na svijet dočekale svoju djecu. Deset priča o holivudskim mladim mamama pronađi u nastavku.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.