Sumnjivi "ah!"

Kolumna jedne žene: Njegovo visočanstvo - lažni orgazam!

Ne vjerujem da postoji žena koja nije odglumila orgazam, baš kao ni frajer koji ne gleda porno filmove

profimedia-0334893817.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada bi se dodjeljivali zlatni kipići za izvedbu u krevetu, u kojoj bi kategoriji pomela konkurenciju? Bi li otišla kući s visokim priznanjem za doprinos dokumentarnom filmu, za iskren i pošten nastup, ne možemo reći glumu jer ti nikada ne glumiš orgazme ili bi se se poput prave dive ovlaš ogrnula bundom preko haljine i iz dvorane odšetala uzdignute glave put limuzine, čvrsto u ruci držeći zlatnu statuu za glumačko ostvarenje godine u kategoriji "Ah, ah, ah, joooooš, sad ćuuuu, toooooooo, daaaaa"?

shimmer fallback

Svi tvoji uzdasi zasluženo su nagrađeni! Ne vidiš niti najmanji problem u tome. Štoviše, frizirana stenjanja dodatno začine seks, potjeraju vodu na tvoj mlin (kad želiš akciju privesti kraju). Kao lavica bacaš se po krevetu, mašeš grivom i svom dragom grebeš noktima leđa, a on u suzama pomisli što mi je ovo trebalo! Ali ne može stati i odustati kad te vidi pod sobom, kako nevjerojatno uživaš u onom što ti radi. Eksplodirat će za tren! Za tvoj užitak vrijedi izginuti na ovom bojnom polju, tako da su par ogrebtina na leđima i ugrizi po vratu sitnica. Istina, neće se moći danima nasloniti na stolac, ali to mu je slatki podsjetnik na to kakav je majstor pod plahtama. Što bi rekao kada bi mu priznala da glumiš? Kako bi izgledao idući seks, bi li se uopće usudio upustiti se u njega?

Image
Kad skoči živa, skaču i živci

Kolumna jedne singl žene: Test ljubavi na plus 40!

Lažni ženski orgazam može muškarcu izazvati tektonski poremećaj, pogoditi ga gdje najviše boli - u ego, a ego je povezan s hidraulikom ispod pojasa. Izazvati kratki spoj, učiniti da se onaj dolje prestraši i postane plah. Zato je bolje ne priznavati ga. Za opće dobro. Neka živi u blaženom neznanju i reagira poput mladog pijetla na svaki tvoj "ah!". Gdje je uopće granica između glumljenja i autentičnosti? Malo glume može dovesti do pravog orgazma. Ustvari, uopće to ne bih nazvala glumljenjem, nego uživljavanjem. Kad se uživiš u ulogu, uvući ćeš i njega u svojih 50 nijansi sive ili Devet i pol tjedana. Ohrabriti ga da se raspameti i opusti, a to može dovesti do užitaka koje nisi ni slutila.

Da se pita frajere, kategorija glumljenih orgazama na svečanoj dodjeli s početka teksta ne bi ni postojala, kada su oni u pitanju. Žene glume, priznale su im to frendice, ali nikada njima. Prepoznali bi sto posto lažni orgazam. Uvjereni su u to. Pa toliko su žena doveli do vrhunca...

Ostavi ga u nezanju. Suzdrži se od toga da mu kao Meg Ryan u Kada je Harry sreo Sally odglumiš jedan uz kavu i pomakneš mu tlo pod nogama. Lažni orgazam moćno je oružje koje posjeduješ. Nemoj ga zloupotrebljavati, pametno ga koristi.

Primjerice, kad ti na TV-u počinje film s Christianom Baleom, a tvoj kućni junak još nije ni blizu kraju ili kad imaš golemu hrpu odjeće za izglačati, a on bi se baš sada seksao. Ako nije od onih koji će uzeti glačalo u ruke i pomoći ti odraditi kućanske poslove pa da imate više vremena jedno za drugo, ti njega "odradi" po kratkom postupku. Ako si raspoložena, naravno. Ako nisi, nemoj. Ovo "odraditi ga" zvuči jako ružno i moglo bi se moralizirati na tu temu, no seks u dugogodišnjim vezama i brakovima nekada je upravo to. Odrađivanje kako ne bi ispario iz vaše postelje. Znaš da je dovoljno nešto ponavljati 21 dan kako bi postalo navika. Isto tako 21 dan ne činjenja nečeg učinit će da to prestane biti navika. Nestane. Zato je dobro ponekad, radi kontinuiteta, a i da ne zaboraviš kako je to, odraditi seks. U svakom slučaju, bolje da ga ima, nego da ga nema! Isto kao i orgazmi - bolje lažni, nego nikakvi! Fake it till you make it!

* Stavovi i metode izneseni u kolumnama i komentarima osobni su stavovi autora i ne izražavaju stav redakcije žena.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.