Knjiga tjedna: Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan – Raphaëlle Giordano

Univerzalna priča o putovanju jedne žene od ispraznosti i melankolije do sreće i ispunjenosti životom

Knjiga tjedna: Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan – Raphaëlle Giordano
  • Izdavački fenomen: najprodavanija knjiga u Francuskoj 2016/17. godine (750 000 primjeraka); prava prodana u 29 zemalja
  • Idealno štivo za ljubitelje Alkemičara i Jedi, moli, voli


Camille ima trideset osam godina i tri mjeseca, muža, sina, posao i sve materijalne uvjete za sretan i bezbrižan život. Zašto joj se onda čini da joj sreća curi kroz prste? Ono što želi je biti radosna i sretna, a zna da to ne može postići a da nešto u svom životu ne promjeni. Nakon prometne nezgode slučajno upoznaje Claudea, rutinologa, koji joj svojom jednostavnom metodom pomaže u traganju za srećom i ostvarenjem njenih djetinjih snova.

Roman Raphaëlle Giordano dirljiva je i poučna priča o umijeću mijenjanja vlastitog života kako bi se pronašao put blagostanja i sreće. Knjiga je ubrzo po objavljivanju prodana u više od 750 tisuća primjeraka, a prevedena je u gotovo trideset zemalja.

ImageRaphaëlle Giordano, spisateljica i slikarica, završila je niz kreativnih radionica i tečajeva za osobni razvoj. Stvarati, to je tanka nit koja se provlači kroz cijeli Raphaëllin život. Nakon diplome stečene na Estienne, višoj školi za primijenjenu umjetnost, zapošljava se u pariškoj agenciji za odnose s javnošću. Ubrzo daje otkaz i osniva svoju agenciju za organizaciju raznih događanja i kreativni coaching, Emotone. Roman „Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan“ njezin je prvijenac.

Egmont 220 stranica  13,5 x 20,5 cm  meki uvez  99,00 kn  ISBN 978-953-13-1613-2