Knjiga tjedna: Prehrambeni kompas - Bas Kast

Knjiga u kojoj su sažeti rezultati i zaključci svih najvažnijih istraživanja o zdravoj prehrani

Knjiga tjedna: Prehrambeni kompas - Bas Kast

Unazad nekoliko desetljeća lome se koplja oko toga koja je prehrana optimalna za ljudsko zdravlje. Je li to paleo prehrana ili veganska prehrana? Jesu li ugljikohidrati uistinu loši?

Nakon što mu je ozbiljno narušeno zdravlje, znanstveni novinar Bas Kast, uhvatio se u koštac s brojnim znanstvenim istraživanjima i kontradiktornim informacijama te je odlučio raskrinkati mitove i pogrešna uvjerenja o prehrani koji su se uvukli u naš svakodnevni život.


U knjizi “Prehrambeni kompas” detaljno je prezentirao rezultate najvažnijih istraživanja iz područja suvremene medicine, nutricionizma i gerontologije, te je, uz pomoć vlastitog iskustva, iznio najvažnije zaključke svih istraživanja.

Uništavaju li vaše zdravlje pogrešna uvjerenja o zdravoj prehrani? Budite zdravi, smršavite i vratite svoju energiju. 12 pravila zdrave prehrane iz knjige «Prehrambeni kompas» će ti pomoći da razlučiš neistine od činjenica o prehrani i pronađeš odgovor na pitanje što je uistinu zdravo.

Image

Godina izdanja: 2020 Nakladnik: EGMONT d.o.o. Format: 135 x 215 mm Broj stranica: 320 stranica Uvez: meki Cijena: 129,00 kn