Filmovi i serije

Pripreme za ljeto: filmovi i serije koje ćemo gledati u lipnju

Ljeto nam je pred vratima, a to znači da su tu i novi filmovi i serije u kojima ćemo uživati

serije i filmovi lipanj.jpg
Foto: Unsplash

Iako nam je proljeće i početak ljeta okupano kišom i sivim oblacima, ipak postoje stvari u kojima možemo uživati, a to su filmovi i serije. Kako bi ispunile ove sive dane zabavom i veseljem, istražile smo koji nam to zanimljivi filmovi i serije dolaze na omiljene streaming servise.

Image
Što gledati ovaj mjesec?

Pripremi se za svibanj ispunjen novim filmovima i vrućim serijama

Na male ekrane dolaze nam novi i zanimljivi filmovi koji nas tjeraju da propitkujemo životne vrijednosti, kako kao roditelji, tako i kao pripadnici društva. Osim novih filmova, tu su i nastavci popularne serije 'Roditeljske muke' i regionalne serije u 11 dijelova 'Psi laju, vjetar nosi'. Ako ipak više voliš vedrije teme, na popisu se pronašla i jedna popularna komedija.

shimmer fallback

Uživaj pred ekranima s obitelji ili sama te ne propusti filmove i serije koji nam dolaze u lipnju. Nadamo se kako ćemo uskoro zamijeniti filmske večeri pod dekicom za one na plaži. Do tada se zabavi s novitetima u nastavku.

Awake: Netflix (9. lipnja)

Nakon što misteriozni događaj pogodi cijeli svijet sva elektronika je otišla u zaborav, a čovječanstvo je izgubilo sposobnost spavanja. Kako u svijetu izbija kaos, tako bivša vojnikinja Jill shvati da je ključ opstanka svijeta u njezinoj kćeri. Film prati Jill i njezinu kći koje pokušavaju zaustaviti propast svijeta prije nego što i same izgube razum.

Fatherhood: Netflix (9. lipnja)

Film Fatherhood snimljen je prema istinitoj priči oca koji nakon teških događaja na sebe preuzima jednu od najzahtjevnijih uloga u životu - samohranog oca. Glavnog lika utjelovio je Kevin Hart koji na svoj poseban način uči kako istovremeno biti ozbiljan i zabavan otac te što to znači odgajati kćer.

Sweet Tooth: Netflix (4. lipnja)

Za sve ljubitelje superjunaka dolazi još jedna serija koja je snimljena pod producentskom palicom Roberta Downeya Jr. Priča prati svijet koji je nakon velike katastrofe potpuno promijenjen, a djeca se rađaju ne samo kao ljudska, nego i polu životinje. Ovakva pojava izazvala je strah kod mnogih ljudi koji takvu djecu love. Glavni lik serije je Gus, dječak koji je pola čovjek pola jelen. On i njegovi prijatelji kreću u avanturu u kojoj žele doznati više o svom životu, ali i njihovom značenju doma.

Roditeljske muke, 2. sezona: HBO (7. lipnja)

U ovoj iskrenoj i beskompromisnoj komediji Paul i Ally balansiraju između svojih karijera, ostarjelih roditelja, hipoteke, preokreta u vezi i nezavidnih iznenađenja u odgoju svoje male djece, Lukea i Ave.

Psi laju, vjetar nosi, 2. sezona: RTL Play Premium (7. lipnja)

Nova sezona regionalne serije 'Psi laju, vjetar nosi' donosi nove priče dobro poznatih likova koji se upliću u nove životne situacije. Priča o Stavrićima prikazuje mnoštvo zdravog humora i razbibrige, ali nas istovremeno tjera da se zapitamo nad važnim životnim pitanjima. U priči o malo poznatom svijetu beogradskog predgrađa, o malim, običnim ljudima s margine društva, koji su se u potrazi za boljim životom nasukali na rubne dijelove velegrada, naši likovi će se sresti s brojnim iskušenjima, izazovima, radostima i razočarenjima.

Oslo: HBO (20. lipnja)

Adaptiran prema istoimenoj, „Tonyjem“ nagrađenoj drami, OSLO se temelji na istinitoj priči o pregovorima između neumoljivih neprijatelja. Film prati tajne pozadinske razgovore, neočekivana prijateljstva i tiho junaštvo male, ali posvećene skupine Izraelaca i Palestinaca, plus jednog norveškog para, koji su doveli do mirovnog sporazuma u Oslu 1993.

Misbehaviour: RTL Play Premium

Komedija Misbehaviour osvojila je samo najbolje ocjene kritičara. Glavne uloge utjelovljuju Keira Knightley i Greg Kinnear. Radnja se odvija 1970. godine u vrijeme izbora za Miss svijeta. Svima omiljena ceremonija prekinuta je kada se Pokret za ženska prava nenadano popeo na pozornicu. Natjecanje se kasnije nastavilo, ali rezultat je bio potpuno drugačiji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.