Što gledati ovaj mjesec?

Pripremi se za svibanj ispunjen novim filmovima i vrućim serijama

Svibanj pred nama nudi nam nekoliko novih naslova, a posebno nas vesele kultni filmovi i serije

filmovi i serije svibanj
Foto: www.profimedia.hr

Još jedan zanimljiv mjesec je pred nama kada su u pitanju serije i filmovi. Svibanj će nam uveseliti i povratak vrućeg reality showa Too Hot To Handle, ali i film o ženskoj snazi u čijoj je glavnoj ulozi mlada ratnica.

Image
Puno noviteta

Od Sluškinjine priče do Farga: Filmovi i serije u kojima ćemo uživati ovog travnja

Iako je kalendarski proljeće, vremenska prognoza posljednjih dana zatvorila nas je u domove, a samim time i pred male ekrane. Budući da je ponuda filmova i serija kroz travanj bila odlična, vjerujemo kako nam nije teško palo. Ako se ovako hladno vrijeme nastavi i kroz svibanj, sigurno nećemo ostati bez sadržaja za gledanje.

I najhladniji dan ugrijat će nam vrući reality, Michael Douglas nasmijat će nas do suza, a pratit ćemo i novu generaciju superheroja koji otkrivaju svoje moći. U nastavku se nalaze filmovi i serije koji će nam upotpuniti svibanj pred nama.

Potpuni doživljaj (HBO Go)

Serija istražuje odnose između ekskluzivnih eskort-dama i klijenata kojima pružaju mnogo više od samog seksa. To su žene koje omogućuju „potpuni doživljaj djevojke“ – emocionalne i seksualne odnose po vrlo visokoj cijeni. Na platformi HBO Go novu sezonu ćemo moći gledati od 3. svibnja.

Mulan (HBO Go)

Hvaljena redateljica Niki Caro oživljava epsku priču o kineskoj legendarnoj ratnici u Disneyjevoj „Mulan“, u kojoj neustrašiva mlada žena riskira sve iz ljubavi prema svojoj obitelji i svojoj zemlji kako bi postala jedna od najvećih ratnica koje je Kina ikad upoznala. Kad kineski car izda dekret da jedan čovjek po obitelji mora služiti u Carskoj vojsci da obrani zemlju od sjevernih osvajača, Hua Mulan, najstarija kći poštovanog ratnika, uskače da zamijeni svog bolesnog oca. Prerušena u muškarca, Hua Jun, testirana je na svakom koraku i mora upotrijebiti svoju unutarnju snagu i prihvatiti svoj pravi potencijal. To je epsko putovanje koje će je pretvoriti u časnu ratnicu i steći joj poštovanje zahvalne nacije… i ponosnog oca. Film će premjerno biti prikazan 9. svibnja.

Mi nismo anđeli (HBO Go)

Vrijeme Velike depresije 1930-ih. Ned (Robert De Niro) i Jim (Sean Penn) zatvorenici su koji dobiju priliku za slobodom kada neočekivano uspiju pobjeći iz zatvora zajedno s jednim ubojicom. Dvojica bjegunaca krenu na sjever prema kanadskoj granici, ali prije prelaska zamijene ih za svećenike te oni odluče nastaviti s varkom. Nastanivši se u lokalnom samostanu, dvojica muškaraca nespretno pokušavaju ostati neotkriveni, čak i kad se Ned zaljubi u lijepu mjesnu djevojku, Molly (Demi Moore). Legendarni film bit će dostupan 10. svibnja.

To Hot To Handle 2 (Netflix)

Nakon što je prva sezona reality showa To Hot To Handle osvojila gledatelje diljem svijeta, Netflix je najavio novu vruću sezonu. Ako još nisi gledala ovaj hit, ideja showa je da se zgodni muškarci i neodoljive žene nalaze u kući na nekoj tropskoj lokaciji, a sve što trebaju napraviti kako bi osvojili novce je provesti mjesec dana pod istim krovom bez seksa. Možda zvuči lako, ali jednom kada vidiš kandidate, sve će ti biti jasno.

Jupiter's Legacy (Netflix)

Velika si ljubiteljica serija o superherojima? Onda je ovo serija za tebe. Netflix je pripremio još jednu odličnu seriju koja prati superheroje koji su svoje moći dobili tijekom ranih 1900-ih, a danas imaju djecu tinejdžere koji svoje moći tek trebaju upoznati. Serija će biti dostupna od 7. svibnja.

The Kominsky Method (Netflix)

Komedija u kojoj glavnu ulogu nosi Michael Douglas pokupila je mnogo nagrada, a ovog mjeseca treća sezona dolazi na Netflix. Seriju ćeš moći gledati od 28. svibnja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.