SVI SE VESELE

Baby Lasagna najavio prvi koncert u Zagrebu - jesen u ritmu rim-tim-tagi-dim

Baby Lasgana, naš najbolje plasirani natjecatelj na Eurosongu u povijesti Hrvatske, odlučio je na jesen održati prvi veliki koncert u Zagrebu

Baby Lasagna
Foto: Profimedia.hr

Eurosong je iza nas, a ove godine dobili smo veliku zvijezdu. Baby Lasagna je najbolje plasirani natjecatelj na Eurosongu u povijesti Hrvatske, bio je drugi, ali je dobio najveći broj glasova publike. Već je najavio koncerte tijekom ljeta, no sada znamo i kada stiže u Zagreb.

Prvi samostalni koncert u Zagrebu održat će 12. rujna na Šalati, a karte će biti u prodaji od ove srijede od podneva na www.eventim.hr , te svim njihovim prodajnim mjestima. Osim što će svi plesati u ritmu rim-tim-tagi-dim, Baby Lasagna i njegov bend predstavit će pjesme s albuma "Demons & Mosquitos" koji se također očekuje u jesen.

Kako je sam objasnio u intervjuu kod Mojmire Pastorčić "album će biti dosta kaotičan, sad ide ljetna funky pjesma, bezopasna". Također će tijekom leta svirati u inozemstvu "u regiji, a onda u Madridu, Amsterdamu, Londonu, a početkom 2025. kreće europska turneja".

Image
MALA REMEK-DJELA

Ovo su vaši tabletići koji su nas oduševili - svi smo uz Baby Lasagnu!