Inspiracija za promjene

5 zlatnih pravila Mirne Posavec, izgubila je 50 kilograma u 'Životu na vagi' i postala fitness trenerica

Bivša kandidatkinja "Života na vagi", Mirna Posavec, potpuno je transformirala svoj život ulaskom u show 'Život na vagi'. Danas je fitness trenerica, a i dalje je dio showa koji mijenja živote i pomaže novim kandidatima

BeFunky-collage (4).jpg
Foto: Instagram/mirna_posavec

Mirna Posavec je žena koja inspirira. Bivša kandidatkinja "Života na vagi", Mirna Posavec, priču o uspjehu je nastavila i nakon što je kao kanididatkinja omiljenog showa izgubila više od 50 kilograma.

Mirna je pokazala da je upornost najvažniji faktor, a koliko joj je zdravlje postalo važno pokazuje i činjenica da je tijekom posljednje četiri godine postala i fitness trenerica. Mirna je u "Život na vagi" ušla sa 135 kilograma, no sve iz tog vremena je iza nje. U međuvremenu je bila na operaciji i uklonila višak kože te stavila implantante u grudi. Njezino tijelo prošlo je potpunu preobrazbu, a upravo sada dok se snima nova sezona showa "Život na vagi" u kojoj će novi kandidati pokušati potpuno promijeniti tijelo i um upitali smo Mirnu kojih se pet pravila uvijek pridržava.

shimmer fallback

5 zlatnih pravila kojih se svakodnevno pridržava za top formu i zdravlje

  • Kvalitetna hrana - bez pravilne uravnotežene prehrane nema dobre forme, isto tako ne treba sebi uskraćivati užitak, ali ni započinjati drastične dijete.
  • Dovoljna količina sna - tijelu je potreban odmor kako bi se oporavilo.
  • Treninzi - bitno je da svatko pronađe aktivnost koja mu odgovara i od koje neće odustati. Kod mene su to teretana, planinarenje i planiram upisati ples radi opuštanja.
  • Rad na sebi - kod svakog od nas postoji nešto na čemu bismo trebali poraditi kako bismo postali bolje osobe i kako bismo se znali nositi s problemima bez emocionalnog prejedanja i slično.
  • Voda - hidraciju često zanemarujemo, a bitna nam je za očuvanje zdravlja i održavanja funkcija svakog sustava u tijelu.

Propuštene epizode 'Života na vagi' pogledajte na PLAYU, a show gledajte već od ove jeseni na RTL-u!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.