Potraga za srodnom dušom

Tinder prvi izbor: Celebrityji koji su priznali da su koristili aplikacije za dejtanje

Aplikacije za upoznavanje postale su dio naših života, a i neke zvijezde isprobale su nove načine komunikacije

BeFunky-collage.jpg
Foto: Profimedia.hr

Aplikacije za upoznavanje novih ljudi, ali i pronalaženje partnera potpuno su ušle u naše živote. Bez obzira radi li se o mlađim ili starijim ljudima, gotovo svi su otvorili profil na nekoj od aplikacija i upustili se u virtualnu potragu za srodnom dušom.

Image
Kao jaje jajetu

Mama i kći ili sestre? Ove slavne dame i njihove kćeri teško je razlikovati

Znamo da su i velike zvijezde obični ljudi koji žele iste stvari kao i mi, a kako su neki od njih i priznali, i oni su pokušali potražiti ljubav preko aplikacija. Tko je sve pokušao potražiti ljubav preko online dejtinga pogledaj u nastavku jer neka imena mogla bi te jako iznenaditi.

Drew Barrymore

Slavna glumica, a danas voditeljica i nakon tri braka nije prestala vjerovati u ljubav. U siječnju 2021. priznala je kako se prijavila na aplikaciju za dejtanje. "Bilo mi je kao 'nisam mrtva, nisam mrtva'. Za mene je to bio veliki korak", rekla je u jednom intervju. No, kasnije je objasnila da nije bilo najsretnije rješenje za nju, kada je konačno zakazala sastanak s jednim muškarcem, on je otkazao kada su se trebali naći. "Zar moraš biti kreten jedan sat prije dogovora? Ranije bi mi uštedjelo vrijeme", ispričala je Drew dalje.

Khloé Kardashian

Nakon što je Khloé Kardashian potvrdila da je prekinula ljubavnu vezu s Jamesom Hardenom, odlučila je krenuti dalje. Khloe je na OkCupid aplikaciji napravila profil i svima objavila da je spremna za izlaske i novog partnera.

Demi Lovato

Lovato je bila registrirana na Rayi, ekskluzivnoj aplikaciji za poznate osobe. Obrisala je profil i opet se pokušala vratiti na aplikaciju, ali su ju odbili. Na kraju je odlučila da je bolje da nakon prekida bude ipak neko vrijeme sama.

Rebel Wilson

Wilson ima vrlo uspješnu karijeru, ali kada nije bila zadovoljna privatnim životom odlučila je nešto promijeniti te pokušala s aplikacija za upoznavanje. "Imala sam profil nekoliko godina, ali bila sam aktivna tek tjedan ili dva. Ako sam se s nekim viđala nisam bila u tome, to je bilo samo za razdoblja kad sam bila jako sama", izjavila je simpatična glumica.

Sam Smith

Pjevač Sam Smith nije skrivao da se koristi aplikacijama za upoznavanje, ali je nakon nekog vremena shvatio da one nisu za njega. "Bez uvrede za ljude koji idu na Tinder, ali meni to uništava romantiku. Gubimo umijeće razgovora i sposobnost da budemo s ljudima i s njima razgovaramo", ispričao je o svojim iskustvima.

Charlize Theron

Lijepa glumica također je pokušala pronaći srodnu dušu pomoću aplikacija, ali je vrlo brzo shvatila da joj se to ne sviđa i da voli tradicionalno upoznavanje ljudi. "I onda im morate poslati poruku, a zatim počinje flert, i to je pomalo neugodno jer pokušavaju biti slatki, a opet govore čudne stvari", ispričala je Charlize.

Sharon Stone

Ovo bi moglo iznenaditi neke ljude, ali Sharon Stone također koristi aplikacije za upoznavanje. Nakon što se registrirala na aplikaciji Bumble, blokirali su je. Glumica je na Twitteru priznala: “Posjetila sam stranicu za upoznavanje Bumble i zatvorili su mi račun. Neki su korisnici izvijestili da to nikako nisam mogla biti ja! Hej Bumble, jesi me isključio? Ne isključuj me iz žiže", napisala je.

Ed Sheeran

U travnju 2014. Ed Sheeran otvorio je profil na Tinderu jer nije imao vremena za pronalazak djevojke, ali kasnije se pokazalo da to nije za njega i da se radije bavi svojom glazbom.

Hilary Duff

Hilary Duff je 2015. objavila da se i ona pridružila Tinderu. "Uvijek sam upoznavala ljude zbog posla i nikad nisam bila na spoju na slijepo. Mislim, što je najgore što se moglo dogoditi?", tada je izjavila. Hilary je vjerojatno pokušavala pronaći novu ljubav nakon razvoda, a danas je u sretnom braku.

Katy Perry

Iako je danas u sretnoj vezi i uživa u majčinstvu, nije uvijek bilo tako. Nakon prekida s Johnom Mayerom, Katy Perry odlučila je da je vrijeme da preuzme sudbinu u svoje ruke i odlučila je potražiti novu ljubav na aplikaciji Tinder na kojoj je provodila puno vremena.