Kao jaje jajetu

Mama i kći ili sestre? Ove slavne dame i njihove kćeri teško je razlikovati

Da jabuka zaista ne pada daleko od stabla, već smo odavno znale, ali ove slavne mame i njihove kćeri ne samo da izgledaju nevjerojatno slično, već izgledaju kao da su sestre

slavne mame i kćeri.jpg
Foto: Profimedia.hr

DNA u našem tijelu kombinacija je DNA naših roditelja. Zbog toga ponekad možemo izgledati sablasno slični njima - a ni djeca slavnih roditelja nisu iznimka.

Image

Kao jaje jajetu ili? Djeca ovih slavnih roditelja u najmanju im ruku nimalo ne nalikuju

Primjerice, kćer Reese Witherspoon, Avu Phillipe, mogle bismo zamijeniti za njezinu sestru blizanku, a ne možeš poreći ni zapanjujuću sličnost između Zoë Kravitz i njezine mame Lise Bonet. Bilo da se radi o kosi, očima ili čeljusti, nešto u njima pokazuje nam jasnu, pa čak i nevjerojatnu sličnost s roditeljima.

Da jabuka zaista ne pada daleko od stabla, već smo odavno znale, ali ove slavne mame i njihove kćeri ne samo da izgledaju nevjerojatno slično, već izgledaju kao da su sestre.

Reese Witherspoon i Ava Elizabeth Phillippe

Kada je slavna 45-godišnja glumica i Oskarovka Reese Witherspoon prošlog Božića podijelila fotografiju sebe i svoje 21-godišnje kćer Ave Phillippe u sličnim božićnim džemperima, svi su primijetili sličnost između njih dvije, pa su neki od komentara bili: 'Hvala vam na označavanju kako bih mogli reći koja je koja' ili 'Vidim dvostruko'.

Gwyneth Paltrow i Apple Martin

Glumica i 48-godišnja Oskarovka prošlog ljeta objavila je fotografiju na kojoj se ona i njezina 17-godišnja kći Apple sunčaju zajedno, a svi su primijetili koliko su slične zahvaljujući njihovoj prekrasnoj plavoj kosi i oštrim čeljustima.

Kate Moss i Lily Grace

Otkako je fotografirana na vjenčanju svoje mame Kate Moss sa Jamiejem Hinceom još 2011. godine, 18-godišnja Lila Grace postala je tema velikog interesa među modnom elitom. S gotovo identičnim izgledom svoje slavne 47-godišnje majke, nije ni čudo što je Lila već sa 16 postala zaštitno lice modne kuće Marc Jacobs.

Yolanda Hadid i Gigi Hadid

Manekenstvo je u Giginoj DNA. Slavna 26-godišnja manekenka naslijedila je prekrasan izgled od svoje 57-godišnje mame Yolandu Hadid s kojom dijeli plavu kosu i plave oči. Ova ponosna mama također često podržava svoju slavnu kćer na crvenom tepihu, na modnim revijama i događajima, gdje izgledaju baš kao sestre.

Demi Moore and Rumer Willis

Slavna 58-godišnja glumica i sve njezine kćeri izgledaju zastrašujuće slično sa svojim oštrim čeljustima, visokim jagodicama i tamnom kosom, a da je teško prepoznati tko je mama, a tko kćer, dokazuje fotka koju je objavila njezina najstarija kćer, 33-godišnja Rumer.

Image
Foto: Profimedia.hr

Cindy Crawford i Kaia Gerber

Nije teško shvatiti zašto su 19-godišnja Kaia Gerber i njezina 55-godišnja mama Cindy Crawford postale uspješne manekenke sa svojim vitkim figurama, snažnim čeljustima i savršeno isklesanim obrvama. A da pritom izgledaju i nevjerojatno slično, dokazuju i njihova brojna zajednička pojavljivanja u javnosti.

Heidi Klum i Leni Klum

Još kad je u prosincu 2020. godine, 17-godišnja Leni debitirala u manekenstvu, kraseći izdanje njemačkog Voguea za siječanj/veljaču 2021. godine zajedno sa svojom poznatom mamom Heidi, svi su se mogli složiti da njih dvije izgledaju gotovo identično dok su pozirale jedna uz drugu u istim odijelima, baš kao i kad su se prije nekoliko dana pojavile zajedno U Veneciji na reviji modne kuće Dolce & Gabbana.

Lisa Bonet and Zoë Kravitz

Zvijezda Malih laži, 32-godišnja Zoë Kravitz gotovo je identična svojoj 53-godišnjoj mami Lisi Bonet. Ove dvije glumice redovito nam pokazuju koliko izgledaju kao blizanke, što sa selfiejima na Instagramu, što sa zajedničkim pojavljivanjem u javnosti. Pa čak i kad je Zoë ošišala svoju dugu kosu u kratki pixie, svejedno su izgledale kao sestre.