'SAN SNOVA' GLEDAJ OD JESENI NA VOYO

Mila Elegović je otkrila kako se priprema za nastavak snimanja serije 'San snova'

Legendarnu glumicu Milu Elegović ove ćemo jeseni gledati kao Višnju Šarić u RTL-ovoj seriji 'San snova', a glumica je na društvenim mrežama otkrila kako se odmara od snimanja

mila.webp

Sve se više bližimo rujnu, a samim time i početku emitiranja nove RTL-ove serije 'San snova' koju ove jeseni možemo pratiti i streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama! Gledatelje tako očekuje prava televizijska poslastica prepuna humora, drame i zavrzlama, u priči o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - nogometu. A u seriji ćemo gledati i prekrasnu Milu Elegović. Naime, Mila će u 'San snova' uspješnu i moćnu Višnju Šarić. I dok traje ljetni odmor od snimanja, Mila je na društvenim mreža otkrila kako 'puni baterije' za nove radne pobjede.

Image
Uvijek svoja i iskrena

Mila Elegović nam je otkrila tajnu svog sjajnog izgleda

Iako nije otkrila točnu lokaciju gdje je 'pobjegla' Mila je objavila nekoliko fotografija gdje se daje zaključiti kako uživa u odmoru u šumi i u blizini jezera. Objavila je fotografiju kako leži kraj lopoča i oduševila svoje fanove.

Zgodna Mila objavila je i fotografiju kako uživa na nepoznatoj terasi, a fanovi su osim sjajne linije komentirali i njezine nokte. Čini se kako Mila itekako zna da je u tijeku prava Barbiemanija, pa je i sama za ljetni look odabrala bijelu haljinicu i hit ružičaste nokte.

Jedva čekamo jesen i gledati Milu Elegović u seriji 'San snova' na RTL-u i streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.