ČEKA NAS SPEKTAKL

RTL-ova ekipa je spremna! Ines Goda Forjan stigla u Njemačku na povijesno prvenstvo

RTL prenosi utakmicu domaćina Njemačke i Švicarske - od 20.15 sati gledatelji će imati prilike pogledati zanimljiv intervju kapetana Domagoja Duvnjaka za EHF, a nakon prigodnog zagrijavanja uslijedit će utakmica – od 20.45 sati. Utakmicu između Francuske i Sjeverne Makedonije gledatelji, pak, mogu pratiti na streaming platformi VOYO od 18 sati

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: RTL

Otvaranje Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj ispisat će povijest. Reprezentacije Francuske i Sjeverne Makedonije te Njemačke i Švicarske odigrat će utakmice na nogometnom stadionu Merkur Arene - i to pred 53 tisuće navijača. Svjetski je to rekord posjećenosti rukometne utakmice. RTL prenosi utakmicu domaćina Njemačke i Švicarske, od 20.15 sati gledatelji će imati prilike pogledati zanimljiv intervju kapetana Domagoja Duvnjaka za EHF, a nakon prigodnog zagrijavanja uslijedit će utakmica – od 20.45 sati. Utakmicu između Francuske i Sjeverne Makedonije gledatelji, pak, mogu pratiti na streaming platformi VOYO od 18 sati.

RTL-ova Ines Goda Forjan je u Njemačkoj i javit će se uživo iz Mannheima. "Večeras donosimo prve reakcije i dojmove naših rukometaša s prvog službenog treninga. Bit ćemo uživo u RTL-u Danas u 16:30 i 19:00 sati, a u petak, na dan utakmice, glavni je fokus na emisiji 'Vrijeme je za rukomet' koja starta u 19:45 i bit će najbolji mogući uvod u napeti susret Hrvatske i Španjolske", najavljuje Ines Goda Forjan. Ovo prvenstvo deseto je rukometno prvenstvo koje reporterka prati i oduševljena je organiziranošću domaćina. "Sve izgleda i više nego odlično, sve je spremno, domaćini Nijemci su se jako potrudili oko organizacije i to se vidi na svakom koraku. Jednostavno, zasad ne postoji stvar na koju nisu mislili. Sve miriše na to da nas čeka jedno uzbudljivo i odlično prvenstvo".

Siječanjska rukometna euforija reporterki je itekako poznata, a atmosfera u Njemačkoj odaje da počinje nešto veliko. "Jedva čekam petak i utakmicu Hrvatske i Španjolske. To će biti ono pravo, hrvatski navijači još jednom će pokazati koliko vole rukomet i vjerujem da će u SAP Areni prirediti najbolju moguću atmosferu. Želim našim reprezentativcima svu sreću i vjerujem da mogu odigrati prvenstvo za pamćenje. Imam neki dobar osjećaj da su u Njemačkoj moguće velike stvari", zaključila je Ines.

Image
Foto: RTL

Urednik RTL Sporta i emisije 'Vrijeme je za rukomet' ima prognoze i za večerašnje utakmice. "Napokon kreće! Večeras pobjeda Francuske nad Sjevernom Makedonijom i pobjeda domaćina Njemačke nad Švicarskom. Povijesno je ovo prvenstvo i nije bez razloga dodijeljeno Njemačkoj. Pedeset tisuća ljudi na otvaranju će odjeknuti i popularizirati rukomet", priča Marko Vargek. "Uhvatila me euforija, kao i Šprema. Radi se punom parom kako bi gledatelji bili zadovoljni! Samo da krene i da Hrvatska pobijedi Španjolsku", velike su želje cijele RTL-ove rukometne ekipe. Marko Vargek, Goran Šprem i Jakov Gojun broje sitno do emisije 'Vrijeme je za rukomet' i sraza Hrvatske sa Španjolskom.

Naši reprezentativci prvu utakmicu igraju u petak, 12. siječnja, a gledatelji atraktivan sportski program mogu pratiti na RTL-u od 19.45 sati.

Image
VRIJEME JE ZA RUKOMET

Europsko rukometno prvenstvo: Tko su najzgodniji hrvatski rukometaši?