OMILJENA MASKOTA

Probudite maštu uz Kockićev set za crtanje i podržite rad humanitarne udruge ''RTL pomaže djeci''!

Omiljena maskota televizijskog kanala RTL Kockica i ove je godine odlučila razveseliti sve mališane ususret blagdanima te je posebno za sve kreativce osmislila bogat dječji set za crtanje. 

KOCKIC_SET_TV_SPOT_V2 (Resolve)51.png
Foto: RTL

Svi mališani već dobro znaju da je Kockić baš fora! Zasjao je u kazališnoj predstavi, dobio je svoju zabavnu i poučnu animiranu seriju 'Kockić i prijatelji'. Njegove 'Kockićeve priče' vole sve generacije, a u televizijskom formatu 'Kockić zna kako' dijeli važne lekcije o pristojnosti, urednosti i sigurnosti. Već je dobio svoj sat, ali i plišanu verziju koja je oduševila najmlađe. 

Omiljena maskota televizijskog kanala RTL Kockica i ove je godine odlučila razveseliti sve mališane ususret blagdanima te je posebno za sve kreativce osmislila bogat dječji set za crtanje. 

Crtanje, bojanje i pisanje nikad nisu bili zabavniji uz Kockićeve bojice, vodene bojice, pastele, flomastere i bojanku koja je spremna da je klinci ukrase šarenilom. 

No Kockić ovih blagdana ima i posebnu misiju – pomoći onima najmanjima i najranjivijima! 

Kupnjom Kockićevog seta za crtanje pomažete djeci iz cijele Hrvatske, jer RTL u suradnji s Tiskom donira dva eura od svakog prodanog primjerka humanitarnoj udruzi ''RTL pomaže djeci''. 

Udruga je tijekom 17 godina rada već pomogla više od 900.000 djece direktnih korisnika diljem Hrvatske kroz 315 projekata vrijednih više od 3,3 milijuna eura. Nabavom vrijednih novih medicinskih uređaja i pomagala nekima su spašeni životi, neki su dobili priliku za kvalitetniju terapiju i brži oporavak, neki su zahvaljujući projektima Udruge prvi put mogli normalno disati ili komunicirati, a neki su prvi put vidjeli more. Opremale su se škole, vrtići, dječja igrališta, knjižnice, udruge, poticalo se aktivno bavljenje djece sportom te važnost njihove kvalitetne i zdrave prehrane…  

Učinjeno je već mnogo toga, no još je jako puno djece koja trebaju našu pomoć jer ne mogu sama! 

I zato pokažite veliko srce, ukrasite Kockićev svijet novim setom prepunim boja, razveselite vaše najmlađe ovim kreativnim darom ispod bora i pomozite onima kojima je to najpotrebnije! 

Set se može kupiti samo na prodajnim mjesta Tiska diljem Hrvatske, po cijeni od 15,99 EUR.

U tijeku je tradicionalna humanitarna kampanja ''Budi mi prijatelj'' udruge ''RTL pomaže djeci'' kojoj se još stignete priključiti pozivom na humanitarni broj udruge 060 9007 (cijena poziva 0,83 EUR s PDV-om), koji je aktivan tijekom cijele godine, direktnom uplatom na donacijski žiro-račun udruge HR6724070001500331700 ili online donacijama karticom direktno putem internetske stranice Udruge