Prijava
Registracija
Naslovnica - Žena.hr
Tražilica
Moda
Ljepota
Lifestyle
Astro
Ljubav i seks
Bolja ja
Savjetovalište
Darujemo
Recepti
Galerije
Kontakt
Pravila privatnosti
Objašnjenje o kolačićima
Uvjeti korištenja
tema
Rtl Pomaže Djeci
RTL POMAŽE DJECI
Uz pomoć Hrvatskog Telekoma, vinkovački srednjoškolski kreativci dobili su novi multimedijski kutak
PRIJAVE JOŠ UVIJEK TRAJU
Udruga 'RTL pomaže djeci' oprema sportske dvorane osnovnih škola diljem Hrvatske
'RTL POMAŽE DJECI'
Dječji vrtić Sisak Novi dobio je STEM laboratorij 'Maslačkov istraživački centar u prirodi'
KREATIVNI NATJEČAJ
Udruga 'RTL pomaže djeci' oprema sportske dvorane osnovnih škola diljem Hrvatske
RTL POMAŽE DJECI
Uz pomoć tvrtke Span, osječkom Dječjem kreativnom centru DOKKICA stigao novi sustav za učenje Play Attention
ZA PODRUČJE HRVATSKE
Udruga 'RTL pomaže djeci' poziva neprofitne organizacije koje rade za dobrobit djece da prijave svoje projekte
RTL POMAŽE DJECI
Zahvaljujući tvrtki Star Import, Klinika za pedijatriju KBC-a Sestre Milosrdnice dobila novi uređaj za urodinamsko ispitivanje!
BRIGA ZA NAJMLAĐE
U Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević stigao novi aparat za transkutano mjerenje ugljičnog dioksida
GLASANJE JE OTVORENO
Udruga 'RTL pomaže djeci' oprema knjižnice osnovnih škola diljem hrvatske – glasajte za svog favorita!
USVAJANJE DOBRIH NAVIKA
Udruga 'RTL pomaže djeci' oprema knjižnice osnovnih škola diljem Hrvatske
RTL POMAŽE DJECI
U Klaićevu stigao novi visokosofisticirani uređaj za respiraciju i ventilaciju djece
USVAJANJE DOBRIH NAVIKA
Udruga 'RTL pomaže djeci' oprema knjižnice osnovnih škola diljem Hrvatske
RTL POMAŽE DJECI
U ovogodišnjoj kampanji 'Budi mi prijatelj' prikupljeno je 156.450,07 eura!
'BUDI MI PRIJATELJ'
Priključite se godišnjoj kampanji udruge 'RTL pomaže djeci', zajedno možemo pomoći onima kojima je najpotrebnije
OMILJENA MASKOTA
Probudite maštu uz Kockićev set za crtanje i podržite rad humanitarne udruge ''RTL pomaže djeci''!
'BUDI MI PRIJATELJ'
Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"
ZA LAKŠI UDISAJ
Samo jedan vaš poziv: Priključite se i pomozite u nabavci sofisticiranog respiratora za Klaićevu!
SVE ZA MALIŠANE
'RTL pomaže djeci': Humanitarna kampanja 'Budi mi prijatelj' počinje od ovog tjedna!
Uključi se u akciju 'Budi mi prijatelj'
Pokažite veliko srce i pomozite u opremanju igrališta za djecu s teškoćama u razvoju iz Petrinje!
Pomozite u nabavi novih krevetića
Djeca iz Klaićeve trebaju vašu pomoć: Omogućite im sigurniji i kvalitetniji boravak u bolnici
Djeca iz svih krajeva Hrvatske trebaju vašu pomoć!
Počinje tradicionalna humanitarna kampanja "Budi mi prijatelj"
Humanitarna udruga "RTL pomaže djeci“ objavila novi natječaj za donacije: Prijaviti se mogu projekti udruga, škola, vrtića, bolnica...
15 godina i više od 280 projekata: Hvala što nesebično pomažete mijenjati dječje živote nabolje!
Hvala svima koji su sudjelovali: U kampanji 'Budi mi prijatelj' prikupljeno više od 1,2 milijuna kuna!
'RTL pomaže djeci': Uključi se u humanitarnu kampanju 'Budi mi prijatelj'