I cuga i muzika

Obožavamo: Najveći hit na plaži ovog ljeta je prijenosni hladnjak i zvučnik u jednom

Simpatični retro prijenosni hladnjaci-zvučnici toliko su mali da ih možeš nositi posvuda, a dovoljno veliki da u njih stane dovoljna količina pića za cijelo društvo

zelena na plaži.jpeg
Foto: Bonami

Pasje vrućine su nas sustigle. Ako ne ideš na more, godišnji ćeš provesti družeći se s prijateljima na obližnjem jezeru ili rijeci, a ako nas nešto muči kada idemo na takve izlete, to je kako da naše piće ostane hladno što je moguće dulje. Vreće leda su dobra ideja, ali na 35 stupnjeva nemaju nikakvu šansu za opstanak.

Image
Toplinski val

Rashlađuju tijelo: 10 namirnica uz koje je lakše podnijeti velike vrućine

Topli napitci na ovakvim vrućinama ne dolazi u obzir, pa zamisli samo da te na ovoj žegi još nešto dodatno grije iznutra - potencijalno predivan izlet postaje pakao na zemlji. A da se to ne bi dogodilo, u spas nam stiže hit sezone: prijenosni hladnjak i zvučnik u jednom!

Image

Simpatični retro prijenosni hladnjaci-zvučnici (da, dobro si pročitala) toliko su mali da ih možeš nositi posvuda, a dovoljno veliki da u njih stane dovoljna količina pića za jedno društvo. I osvježenje može početi! Osim što su praktični, ovi pastelni ljepotani mamit će uzdahe prolaznika jer su naprosto neodoljivi, a mi smo ih pronašle u dva izdanja.

Ovaj zeleni hladnjak osim što je stylish i totalno chic, ima i veliku zapremninu, pa se ne moraš brinuti hoćeš li imati dovoljno hladnog pića za cijelu ekipu. Simpatični primjerak koji potpisuje brend Sunnylife ima još jednu funkciju, naime on je ujedno i zvučnik, pa će atmosferu tvog tuluma podići na višu razinu, a možeš ga pronaći na internetskoj stranici Bonami.

Image
Foto: Bonami

Ove hladnjake možeš nositi na plažu, na večernje ljetne zabave na otvorenom, bazene, rijeke i jezera, ma gdje god ti je potrebno hladno piće i dobra zabava. Ovaj predivni primjerak pronašle smo na stranici leo&bella. Jedini minus oba hladnjaka-zvučnika je njihova cijena. Naime, zelenu verziju platit ćeš 1390 kuna, a ružičastu i koju kunu više, čak 1479 kuna.

Image
Foto: leo&bella
Image
Foto: leo&bella