Image
Antonija Blaće
Foto: RTL Press

Antonija Blaće

Antonija Blaće ne krije da obožava odijela i da se u njima osjeća puno bolje no u haljinama. Ovaj put je oduševila u bijelom odijelu, ružičastom prsluku i efektnim naušnicama, a cijelu kombinaciju je podigla zlatnim cipelama. Top kombinacija.

Nives Celzijus i Saša Lozar
Foto: RTL Press

Nives Celzijus i Saša Lozar

Prekrasna Nives ovaj put je zablistala u šljokičastoj haljini talijanskog brenda Pinko. Saša je ovaj put bijelu košulju zamijenio dolčevitom, no ostao je vjeran plišanom sakou, no ovaj put je odabrao hit boju senfa.

Borko Perić
Foto: RTL Press

Borko Perić

Borko je također uvijek jedan od onih koji pokazuje eleganciju, ali sa twistom. Ovaj put u sivom sakou sa crnim reverima je bio pun pogodak.

Svaka ima svoj faktor u 'Masked Singeru': I ovaj put su nas Antonija Blaće i Nives Celzijus oduševile modnim kombinacijama

I dok je Nikolina Pišek zasjala u žutoj haljini s potpisom slavne Stelle McCartney i panelisti detektivi su bili pun pogodak i ove subote u trećoj emisiji live spektakla 'Masked Singer. ‘Antonija i Nives obje su nosile look s potpisom brenda PINKO, Antonija je nosila bijelo odijelo pojačanih ramena s prslukom u boji pudera i glamuroznim naušnicama, dok je Nives nosila morski plavu izazovnu haljinu, optočenu sjajnim ljuskicama”, rekao nam je stilst showa 'Masked Singer', a kako je objasnio odabrao je ove kombinacije upravo zato jer mu je cilj bio donijeti u studio atmosferu proljeća i vedre boje, što je svakako uspio.

zena.hr