30 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 20.5.-5.6.2017. testiralo je Meggle maslac sa začinskim biljem.
Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja bi li proizvod preporučila drugima i bi li ga opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:
- Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
- Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
- Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
- Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
- Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Na temelju 30 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je 4.53, a 28 testerica preporučuje proizvod, i opet bi ga kupile.
Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:
kacca: "Prezadovoljna sam proizvodom i jelu je dao okus koji mu je nedostajao tako da je jelo bilo sočno i mirisno. Poboljšao je teksturu jela i nisam morala dodavati posebne začine jer u maslacu ima sve što je potrebno da bi jelo koje sam napravila bilo ukusno i sočno."
caro992: "Prezadovoljna sam jelima i samim proizvodom. Nedjelji ručak bio je neopisiv. Maslac sam stavila na pečenu piletinu i na pečene krumpire što je jelo učinilo originalnijim i kreativnim s tako malo truda. Intenzivan je okus češnjaka i začinskih biljaka što ga čini prepoznatljivim među ostalim maslacima koji takvo što ne nude."
kendra: "Maslac smo isprobali u pripremi mesnih, ali i vegetarijanskih jela i variva i oduševljeni smo rezultatima. Dodatak maslaca osjetno je poboljšao okus naravnih odrezaka, ali i njihovu sočnost i aromu. Vrlo jednostavan umak u tipu bešamela pretvorio se u izvrstan preljev za njoke, a varivo od brokule i cvjetače u posebno ukusan specijalitet."
gjantonia: "Prvo kušanje proizvoda bilo je najjednostavnije sa kruhom, ali sljedeći dan na Meggle maslacu sa začinskim biljem pripremila sam kokošja prsa, i to je fantazija. Lagano frigana na Meggle maslacu sa začinskim biljem za prste polizati."