
Želiš ove zime uživati u najboljoj toploj čokoladi? Znamo kako je napraviti

Kad se temperatura spusti ispod ništice i ako je sreće pa napada snijeg, savršen je trenutak za male kućne radosti poput tople čokolade. Bilo da ju pripremaš za sebe, svoju obitelj ili prijatelje, najvažnije je, kao i sve drugo, da je radiš s ljubavlju.
Koristi kvalitetnu crnu čokoladu koja sadrži 65-70 posto kakaa. Za šalicu tople čokolade izlomi 3-4 reda tamne čokolade, a u lončiću zagrij mlijeko, tik do ključanja. Kada ga staviš grijati dodaj mu pola štapića cimeta.
Želiš li da tvoja topla čokolada ima efekt iznenađenja i zagrije opasno svakoga tko ju proba, dodaj u nju malo, ali zaista malo, kajenskog papra i cimeta. Želiš li još okus više, ubaci bombon od mente.
Malo drugačiju toplu čokoladu napravit ćeš tako što ćeš u šalicu staviti dva reda bijele čokolade, dvije žličice kakao praha, na vrh žličice ekstrakta vanilije i sve preliti s dvije žlice mlijeka zagrijanog tik do ključanja.
Kada želiš napraviti bogatu i ukusnu toplu čokoladu zaboravi na rezanje kalorija i mršavljenje. Topla čokolada je tu da de utješi, da ti zadovolji potrebu za slatkim i razveseli te. Ako si pak među prijateljima, da vam podigne druženej na jednu višu razinu.


Jednostavna priprema, bogat okus: Tri neodoljive ljetne salate sa svježim krastavcima

Suptilan luksuz za svaki dan - haljine u neodoljivoj maslac žutoj nijansi
