403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Gastro
Gastro

Zamrzavanje maslaca: Tajna svježeg okusa

Zamrzavanje maslaca: Tajna svježeg okusa
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Zamrzavanje maslaca jednostavan je trik koji možete isprobati da biste zadržali svježinu okusa

Ako u kuhinji često koristite maslac, sigurno ste se više puta zapitali kako možete očuvati njegovu svježinu što dulje. Kao i mnoge druge namirnice, maslac je najbolji dok je svjež, pa ga je preporučljivo kupovati samo u količinama koje znate da ćete potrošiti. Ipak, ako kod kuće imate višak maslaca i želite naučiti kako produljiti njegovu svježinu, isprobajte zamrzavanje maslaca. (FOTO: Pixabay) Ako zamrzavanje maslaca radite na dulji vremenski period, najbolje ga je nasjeckati na manje komadiće i svaki posebno zamotati u foliju. Koristeći vrećice za zamrzavanje organizirajte manje komade maslaca i zamrznite ih. Na taj način nećete morati odmrzavati veće količine prilikom vađenja iz zamrzivača.  Zamrzavanje maslaca odličan je način za očuvanje svježine okusa, posebice u ljetnim mjesecima tijekom kojih maslac na sobnoj temperaturi može stajati maksimalno jedan dan. 

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iz naše mreže
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx