Više nemaš ideja koje kolače peći? Inspiriraj se Instagramom jednog od najboljih slastičara svijeta

Dominique Ansel u svijetu slastičarstva izaziva strahopoštovanje, no ovaj se francuski pastry chef odlučio približiti svojim fanovima i izazvati ih da u sigurnosti svojih domova za vrijeme karantene spravljaju slastice po njegovim receptima. Hoćeš li se i ti odvažiti na izazov?

Više nemaš ideja koje kolače peći? Inspiriraj se Instagramom jednog od najboljih slastičara svijeta

Torta od jogurta

1 čašica jogurta
2 čašice brašna
1 čašica šećera
Pola čašice ulja
3 jaja
Pola žličice praška za pecivo
1 žličica vanila ekstrakta
1 žličica soli

Namasti kalup i zagrij pećnicu na 175 stupnjeva. Pomiješaj sve sastojke osim jaja i vanilije. Kada se sve lijepo spoji dodaj jaja i vaniliju i sve dobro izmiješaj. Prelij smjesu u kalup i peci 25-35 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
4/9