Više nemaš ideja koje kolače peći? Inspiriraj se Instagramom jednog od najboljih slastičara svijeta

Dominique Ansel u svijetu slastičarstva izaziva strahopoštovanje, no ovaj se francuski pastry chef odlučio približiti svojim fanovima i izazvati ih da u sigurnosti svojih domova za vrijeme karantene spravljaju slastice po njegovim receptima. Hoćeš li se i ti odvažiti na izazov?

Više nemaš ideja koje kolače peći? Inspiriraj se Instagramom jednog od najboljih slastičara svijeta

Banana Bread

400 g šećera
250 g brašna
3 g praška za pecivo
5 g soli
5 g sode bikarbone
3 jaja
400 g banana
200 g maslaca

Zagrij pećnicu na 175 stupnjeva te namasti kalup. Napravi vilicom pire od banana i dodaj im jaja i suhe sastojke, sve dobro pomiješaj i zatim ulij još i rastopljeni maslac. Sve neka se dobro sjedini dok ne nastane glatka smjesa. Smjesu zatim prelij u kalup i sve stavi peći oko sat vremena dok kolač ne postane zlatno-smeđ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
5/9