Gastro
Gastro

Ukusne ideje za hladna predjela

Ukusne ideje za hladna predjela
Pripremate li ručak i želite iznenaditi goste svojim kulinarskim umijećem? Donosimo ideje za hladna predjela

Uobičajeno je da se kao ideje za hladna predjela gostima nude razni suhomesnati proizvodi i sirevi. Pršut, kulen, mozzarella, paški sir itd. Netko će eventualno dodati salatu od hobotnice, a najbolji će se usuditi za neki mesni ili riblji carpaccio. U najboljem slučaju naši ugostitelji pokušaju dopuniti tu listu hladnih predjela namirnicama poput dimljenog lososa, kavijara i poneke plate. Ovo su ideje za hladna predjela: Bruskete su dobro poznato, uvijek svježe, talijansko jelo. Odlična su podloga za svaki okus, od rajčica i bijelog luka, do raznih vrsta ribe i mesa.  Koktel od škampi - ovo je jedno klasično hladno predjelo koje odlično ide uz suhi martini. Služi se diljem svijeta.  Kavijar od patlidžana - moguće je da ste već čuli za humus i baba ganoush. Ova bliskoistočna jela postaju sve popularnija na zapadu.  (FOTO: Pixabay) Među ideje za hladna predjela spomenut ćemo kako hladna predjela za goste moraju biti gastronomski pravilno odabrana kako bi se uklopila u cjelinu obroka. Treba im posvetiti određenu pažnju jer s malo smisla i mašte ona mogu zadovoljiti svaki vizualni ukus, a naravno i okus.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx