Rudolph van Veen održao prvu kulinarsku radionicu u Zagrebu

Rudolph van Veen skuhao jelo s pivom Amstel Premium Pilsener

Rudolph van Veen održao prvu kulinarsku radionicu u Zagrebu

Zvijezda 24Kitchen TV-a i popularni chef Rudloph van Veen održao je kulinarsku radionicu u hotelu Double Tree by Hilton na kojoj je, među ostalim, pripremio piletinu s pivom Amstel Premium Pilsener.

Amstel Premium Pilsener vrhunski je nizozemski lager uravnoteženog i punog okusa, a Rudolf, inače Nizozemac, na zanimljiv i atraktivan način pokazao je kako pripremiti piletinu s pivom koje potječe iz njegove rodne zemlje. Također je savjetovao da uz ovo jelo najbolje odgovara upravo pivo s kojim je kuhao – Amstel Premium Pilsener. 


Image



Image



Amstel Premium Pilsener u portfelju Karlovačke pivovare je od početka ove godine. Riječ je o vrhunskom lageru iza kojeg stoji više od 140 godina tradicije. Dok je za neke lagere minimalno vrijeme vrenja i odležavanja 11 dana, za Amstel Premium Pilsener taj proces traje minimalno 16 dana. Također, koristi se posebna vrsta kvasca zbog kojeg pivo sporije fermentira. Takvim načinom proizvodnje dobiva se profil Amstel Premium Pilsenera kojeg karakterizira svjež, uravnotežen i jasan okus, bez voćnih primjesa i izražene arome hmelja.

Svjetski poznatom chefu pridružila se i voditeljica Barbara Kolar, ujedno i velika ljubiteljica Rudolpha van Veena.