Recept za veganski smoothie od bundeve: Ukusan poput deserta
    Istina je da tijekom cijele godine možeš pronaći konzervirani organski pire od bundeve, ali jesti bundevu u jesensko vrijeme prava je čar. Ako si i ti jedna od onih koje ne mogu dočekati jesen, jer s njom stiže sezona bundeva, imamo odlične vijesti za tebe. 
Dodavanje bundeve u smoothie odličan je način da u organizam uneseš dodatna vlakna, nisko glikemijske ugljikohidrate i antioksidanse. 
   
(Foto: Pixabay)
   
2 čaše (480 ml) bademovog ili kokosovog mlijeka
1/3 čaše (81 g) pirea od bundeve
1/2 smrznute banane
1 žlica proteinskog praha od vanilije
1 žlica (16 g) maslaca od badema ili indijskog oraščića
1 žlica (7 g) sjemenki konoplje
1 čajna žličica mljevenog cimeta
1 čajna žličica začina za pitu od bundeve
   
U blender stavi bademovo mlijeko, pire od bundeve, bananu, proteinski prah, maslac od badema, sjemenke konoplje, cimet i začin za pitu od bundeve.
Sve zajedno dobro izmiksaj, a za dekoraciju po želji posipaj sjemenkama od konoplje.
    
    Crno-bijeli duo: Par sa špice zaigrao na točke i pruge - i osvojio simpatije prolaznika
    Ono što nikad neće priznati: Zašto se muškarci nekad odjednom prestanu javljati?