
Grije tijelo i dušu: Omiljena domaća juha od bundeve Ivane Bekavac

Ovog je tjedna na RTL-u s emitiranjem počeo novi show 'Hell's Kitchen Hrvatska'. Svaku je epizodu moguće pogledati dan ranije na platformi Voyo. Čak 18 se kandidata marljivo bori za pobjedu, a sve pod budnim okom chefa kuhinje, Toma Gretića, kao i sous chefova Ivana Vrbanca te Ivane Bekavac, koja je preuzela mentorstvo za crveni tim.
Ivana je 31-godišnja Zagrepčanka koja je svoje umijeće "ispekla" i u SAD-u, na prestižnoj akademiji
Juha od bundeve
Sastojci
1 bundeva
Sol
1 dl suncokretovog ulja
bučine sjemenke po želji
bučino ulje po želji
Priprema
Narezati bundevu, dodati ulja i soli. Ispeći bundevu u pećnici na 200 stupnjeva, oko 45 minuta. U blenderu izmiksati bundevu u kremu te dodati vode do željene gustoće. Servirati s bučinim sjemenkama i bučinim uljem.

Zagrebačka špica: Olja Vori u vatreno crvenom izdanju, cijeli centar prštao od stila

Top izbor s ljetnog sniženja: Mango cekeri koje možeš nositi cijelu sezonu

Sniženja su stigla: Ženstveni klasici iz & Other Stories po nižim cijenama
