Tjestenina s bosiljkom i cherry rajčicama
Sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 češanj češnjaka
- 250 grama cherry rajčica
- Šaka listova bosiljka
- Papar
- Sol
- Parmezan
Postupak:
1. Skuhaj tjesteninu prema uputama na pakiranju i sačuvaj malo tekućine u kojoj se kuhala.
2. U duboku tavu dodaj maslinovo ulje i sitno nasjeckani češnjak te zatim kratko poprži.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. U tavu dodaj oprane na polovice narezane cherry rajčice i kuhaj dok ne omekšaju, ali pazi da se ne raspadnu.
4. Na rajčice dodaj papar i sol te rukama nakidani bosiljak. Sve dobro promiješaj.
5. U tavu dodaj tjesteninu i tekućinu u kojoj se kuhala i sve dobro promiješaj. Odmah posluži i posipaj s malo ribanog parmezana. Uživaj!
Tekst se nastavlja ispod oglasa