Otkačeni reperi Nered i Renman vraćaju se u show, a kuhat će sa svojim sinovima

Tim POLUPANI ZVONČIĆI čine Marko Lasić Nered (41) i njegov sin Karlo Lasić (10) te Renato Đošić Renman (53) i sin Nico Zen Đošić (7) iz Zagreba.

Otkačeni reperi Nered i Renman vraćaju se u show, a kuhat će sa svojim sinovima

Dva najsimpatičnija repera vraćaju se u show! Nakon što su više ili manje uspješno odradili sve kulinarske izazove u sedmoj sezoni 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Nered i Renman i ove će blagdane zabavljati gledatelje svojim šalama i neobičnim receptima. Momci su mnogo toga naučili u prethodnoj sezoni i veseli ih što će Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček opet kušati njihova jela.

Renman je veliki gurman i emotivac koji se sav unese u kuhanje, a najveća specijalnost mu je izrada tijesta. Nered je dobar u organizaciji radne jedinice te vrlo brzo osmisli recept sa svakom ponuđenom namirnicom.

No ovaj vatreni dvojac neće kuhati sam, nego će im se na setu pridružiti manje verzije njih samih. Markov desetogodišnji sin Karlo i Renatov sedmogodišnji sin Nico Zen najmlađi su natjecatelji ovog showa. Osnovnoškolci Karlo i Nico pažljivo će nadgledati sve što rade i kuhaju njihovi tate te će biti zaduženi za čistoću na radnoj jedinici, tj. pranje suđa.


Show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' pratite uskoro na RTL-u!