Ukoliko su vam već dosadili klasični božićni kolači, poput orahnjače, čupavaca ili pak medenjaka, zašto ove godine ne biste isprobali nešto sasvim drugačije i originalno, nešto što će vaše najmilije apsolutno oduševiti?
Kao neočekivani sastojak vaših novih omiljenih slastica dolazi Somersby, piće koje se uglavnom povezuje s toplijim danima, kada nam pruža idealno i prijeko potrebno osvježenje. No da Somersby nije samo sinonim za ljeto, već svestrano piće koje ima nevjerojatnu mogućnost transformacije, otkrili smo prošle zime, kada je osmišljen Somersby winter punch. Već tri bočice Somersby Jabuke i malo cimeta i meda dovoljno je za rundu mirisnog puncha. Može se raditi s rumom ili bez njega, a osim cimeta može se koristiti i neki drugi začin, poput zvjezdastog anisa, klinčića, kardamoma i slično.
Ove godine, Somersby je iznova iznenadio i pokazao kako jednako dobro, kako uz kolače, paše i u njima. Tako su domaće popularne food blogerice osmislile različite recepte i slastice koje obaraju s nogu, a one se sve mogu pronaći na jednom mjestu – u knjižici recepata na Somersby web stranici. Svoje su mjesto tu našli Somersby kuglof od jabuka, Somersby panna cota s kompotom od krušaka, Somersby jabuka krafnice iz pećnice za one koji žele jednostavna, a ukusna rješenja. S druge strane, za odlikaše u slastičarstvu u knjižici se nalazi recept za Bijele Somersby praline s kruškom i Somersby zimsku tortu bez glutena ili pak Somersby kruška zimska torta s karamel preljevom.
Ideju za vašu novu najdražu božićnu slasticu pronađite u Somersby&Slatko knjižici. Preuzimanje knjižice jednostavno je i brzo, dovoljan je klik na Somerby Punch Inspiracija.