Natur*pur kava idealna za sve kavoljupce!

Ukusna i aromatična Natur*pur kava iz organskog uzgoja zadovoljit će sve vaše dnevne potrebe za kofeinom

Natur*pur kava idealna za sve kavoljupce!

Kava je jedan od onih malih rituala bez kojeg jako puno ljudi jednostavno ne može. Radi se o artiklu koji nas prati u svim našim svakodnevnim poslovima, stresovima, druženjima. O popularnosti kave govore i statistički podaci koji kažu da se kava, kao piće, nalazi na drugom mjestu, odmah poslije vode!

Jeste li znali da postoji i bio kava? Vrlo ukusna i aromatična Natur*pur kava iz organskog uzgoja zadovoljit će sve vaše dnevne potrebe za kofeinom, a pri tome možete biti sigurni da konzumirate proizvod koji podliježe najjačim kontrolama, ne sadrže genetski manipulirane sastojke i pesticide te pojačivače okusa i konzervanse.

Svi proizvodi Spar Natur*pur mogu se naći ekskluzivno u Spar i Interspar trgovinama i odgovaraju najvišim europskim standardima za BIO proizvode. Proizvodi nose europsku oznaku BIO - zeleni list sa zvjezdicama, BIO oznaku austrijskog kontrolnog centra AMA, oznaku „gen-frei" što znači da ne sadrže genetski manipulirane sastojke te je na proizvodima navedeno ime proizvođača koji svojim imenom garantira kvalitetu i organski uzgoj. Šaroliku ponudu mliječnih proizvoda čine mlijeko, jogurti (izvorni, voćni), maslac, svježi sir.

Natur*pur proizvodi su namijenjeni svima koji traže visokovrijedne namirnice kontroliranog porijekla, stoga su idealan odabir za vas i vašu obitelj.

Započnite dan uz Natur*pur kavu!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.