Najbolje kulinarske inspiracije za dugo toplo ljeto

Od skrivenih jelovnika iz središta Teksasa, preko klasične pariške kuhinje, pa sve do tradicionalne dalmatinske spize...

Najbolje kulinarske inspiracije za dugo toplo ljeto

Ovoga ljeta RTLplay te vodi na put oko svijeta u potrazi za najboljom, najukusnijom i najbizarnijom hranom:

BIZARNA HRANA
Klasična kuhinja ponovno je u modi! Andrew Zimmern će vam otkriti kako se stare, tradicionalne namirnice uklapaju u nova jela, a pritom će kušati i najbizarniju hranu. Proputovao je cijeli svijet u potrazi za klasičnim, ali i bizarnim receptima. Od Gvatemale i Meksika, preko Sjedinjenih država i europskih prijestolnica stigao je i do naše dalmatinske obale i otoka Brača. Koje je sve specijalitete isprobao u „bajkovitom kraljevstvu u Istočnoj Europi“, kako je sam nazvao Hrvatsku, ne propustite pogledati samo na RTLplayu

ČOVJEK U POTRAZI ZA HRANOM
Adam Richman putuje Sjedinjenim državama i otkriva skrivene jelovnike američkih velegrada za koje samo lokalci znaju. Najbolji tajni južnjački sendvič ili burrito, hrane ima, a vi ju morate otkriti! Na RTLplayu vam svakoga dana donosimo novu epizodu ove inspirativne gastro emisije! 

JAMIEJEVA HRANA ZA UTJEHU
Najbolji kuhar na svijetu, Jamie Oliver, izabrao je jela koja najviše volimo i dao sve od sebe da ih učini još boljima! Recepte koji su osmišljeni da vas usreće, ne propustite pogledati odmah samo na RTLplayu.

BORBA ČOVJEKA I HRANE
Adam Richman, fanatik hrane koji je radio gotovo sve poslove u ugostiteljstvu, vodi vas po Americi u potrazi za najboljim lokalima za prežderavanje. Može li odgovoriti baš svakom izazovu, pogledajte odmah na RTLplayu.

Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u najboljim kulinarskim emisijama.