Lakoća kuhanja sa štapnim mikserom

Štapni mikseri donose lakoću i svestranost pri pripremi svakodnevnih jela

Lakoća kuhanja sa štapnim mikserom

Ljubitelji  krem juha i umaka, znaju da je štapni mikser nezaobilazan kućanski aparat u kuhinji.  Pri pripremi jela štapni mikser možete staviti direktno u lonac s juhom ili umakom i pretvoriti jelo u ukusnu kremastu smjesu.  Sa štapnim mikserom možete jednostavno smiksati palačinke, koktel ili kašicu za dijete.

Poznati hrvatski kuhar Mate Janković pri pripremi svojih kulinarskih delicija služi se štapnim mikserom Braun Multiquick 7 Cordless i otkriva nam što je bitno kako bi jelo bilo gastronomski doživljaj.


shimmer fallback


Kako odabirete namirnice za svoja jela i koje su vam omiljene?
Namirnice odabirem isključivo sezonski i iz tog razloga nemam neku omiljenu, ali da se sada baš moram odlučiti to bi bila rajčica, zbog svoje raznolikosti.

Koji je vaš omiljeni recept?
Tjestenina sa umakom od rajčice i dobar parmezan, jako sam jednostavan u izboru onog što jedem.

Što je bitno da bi neko jelo bilo pravi gastronomski doživljaj?
Mora biti spremljeno precizno, sa ljubavlju, od svježih namirnica i sa pomnim razmišljanjem.


shimmer fallback


Molim vas podijelite s nama jedan recept koji ste napravili uz pomoć Braun Multiquick 7 Cordless miksera.
Inače stahovito volim koktele, a ovaj stroj je idealan za pripremu voćnih koktela. Evo recept za jedan vrlo ukusan koktel: 200 gr svježeg očišćenog ananasa 100 gr leda 1 dl bijelog ruma malo svježe mente kokosovo mlijeko sok jedne naranče Ananas izmiksamo u pire, a sa Braunovim nastavkom za mrvljenje leda sameljemo led te u njega stavimo sok od naranče, rum, pire od ananasa i mentu. Sastojke još jednom izmiksamo i na vrh izlijemo vrlo malo kokosovog mlijeka. Idealno za uvod u ljetnu večeru...

Linija proizvoda Braun Multiquick unapređuje okus svakodnevnih jela omogućujući zanimljive interpretacije uobičajenih tjednih jelovnika, a korisniku donosi lakoću i svestranost pri pripremi hrane.


shimmer fallback


Štapni mikser Multiquick 7 Cordless prvi je bežični model miksera u Braunovoj ponudi. Ta inovacija omogućuje potrošačima da uživaju u njegovim funkcionalnostima gdje god žele, jer sada mogu miksati i izravno u posudi koja je na štednjaku. Uz taj novi elegantni uređaj otkrit ćete pravu lakoću pripreme hrane, a njegova ergonomska drška i niz nastavaka za sjeckanje učinit će pripremu vaših omiljenih jela izuzetno jednostavnom. To što je bežičan nije smanjilo njegovu učinkovitost pri radu jer kombinacija iznimno čvrstih noževa, jedinstvenog kupolastog oblika štapnog dijela za sjeckanje i napredne tehnologije motora donosi izvanredne rezultate. Štoviše, miksa i usitnjava fino i ujednačeno, čak i bolje od vodećih konkurentskih modela koji rade s kabelom.

Bežični mikser Braun Multiquick 7 Cordless MR 740cc dostupan je na sljedećim prodajnim mjestima: Mercator, Emmezeta i Elipso uz preporučenu MPC od 1199,00 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.