Kava - aromatičan opuštajući napitak

Jutarnja šalica dobre kave i najgori dan može učiniti podnošljivim.

Kava - aromatičan opuštajući napitak

Ne možete zamisliti dan koji počinje bez šalice kave?  Niste jedini, taj crni aromatični napitak dio je svakodnevice milijuna ljudi. Da li zbog mirisa, okusa, arome ili svega zajedno, mnogi će se složiti kako jutarnja šalica dobre kave i najgori dan može učiniti podnošljivim.

Prva asocijacija na kavu kod većine ljubitelja ovog aromatičnog opuštajućeg napitka zasigurno je ugoda i punoća okusa te intenzivan miris koji podsjeća na idealno jutarnje buđenje.

U normalnim količinama kava pomaže u otklanjanju umora, poboljšava mentalne sposobnosti, ali malo ih je upoznato s činjenicom da je kava bogat izvor antioksidansa, koji pozitivno djeluju na tjelesne funkcije. To naravno ne znači da kava može zamijeniti voće i povrće, ali svakako veseli sve kavoljupce. Međutim poput mnogih opijata i s kavom treba biti umjeren. Odavno je poznato da glavni sastojak kave - kofein, razvija ovisnost.

Arabesca u posebnoj akciji – instant napitak 3u1 za 1 kunu


shimmer fallback


Nema potrebe za odricanjem od uživanja u dobrim navikama, poručuju iz Arabesce.

U tijeku je velika akcija „Arabesca 3u1 za 1 kunu“.  Tako da će jedan od najomiljenijih instant napitaka biti dostupan u svim boljim trgovinama i trgovačkim centrima po vrlo povoljnoj cijeni.

Posebna aroma, jačina mirisa i snaga okusa glavni su aduti Arabescinog napitka 3 u 1. Proizvod sadrži idealan omjer kave, šećera i mlijeka i brzo se i jednostavno priprema. Intant napitak 3 u 1 uklanja umor i bezvoljnost, te vraća energiju i svježinu. Idealan je proizvod za osobe koje žive ubrzanim tempom života – osobe od akcije.

NESCAFÉ Caffè&Latte

shimmer fallback


Svoj bogati asortiman proizvoda NESCAFÉ je u ožujku proširio za novi brand, kreiran posebno za tržište naše regije - NESCAFÉ Caffè&Latte. Novi proizvod nastao je kao odgovor tvrtke Nestlé na sve učestalije upite za jednako kvalitetnim, a istodobno cjenovno prihvatljivijim proizvodima.

NESCAFÉ Caffè&Latte je kremast mliječni napitak s okusom kave, a dolazi u tri okusa: čokolada, original i vanilija. Posebno je privlačan mlađoj populaciji kojoj predstavlja prvi susret s ritualom ispijanja kave te ga osim jednostavnosti pripreme, odlikuje i mogućnost kupnje u vrećici kao i pojedinačno.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.