Kako ukrasiti tortu na jednostavan način?

Ako želite naučiti kako ukrasiti tortu na jednostavan način, ali da pritom izgleda profesionalno i efektno, prijedloge pročitajte u nastavku

Kako ukrasiti tortu na jednostavan način?

Torte su omiljene slastice kojima možete razveseliti svoje bližnje, bilo da je riječ o rođendanu, zabavama ili nekoj drugoj prilici. Ne morate biti slastičar ili majstor za torte da biste napravili vrlo efektne torte koje izgledaju gotovo profesionalno. Sve što trebate jest naučiti kako ukrasiti tortu jednostavnim trikovima. 

Image


(FOTO: PixaBay)

Kako ukrasiti tortu?
Ako se pitate kako ukrasiti tortu na jednostavan način, sve što vam treba je slastičarska šprica ili vrećica. Tortu možete prekriti laticama koristeći nastavak sa zvjezdicom ili običan okrugli nastavak. Šlag možete nanijeti vertikalno, a zatim nožem ili čajnom žličicom razmažite svaku točku udesno. Na taj način dobit ćete efektni izgled latica na torti, uz vrlo malo truda.

Još jedan način za ukrašavanje su ruže koje možete dobiti pomoću nastavka sa zvjezdicom. Šlag istiskujte na način da vrh pozicionirate u sredinu ruže i zatim kružnim pokretom ruke nanesete šlag dok ne dobijete oblik ruže.