403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Gastro
Gastro

Kako se radi blanširanje blitve?

Kako se radi blanširanje blitve?
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Blanširanje blitve će vam omogućiti da i nakon zaleđivanje iz ovog povrća iskoristite sve kvalitete.

Blanširanje blitve predstavlja poseban proces obrade kako bi se iz nje izvukao maksimum kvalitete. 

Kako se radi blanširanje blitve?

(FOTO: Pixabay)  Kako se radi blanširanje blitve Dakle, očistite svježe ubranu blitvu te je stavite kuhati u vodu koja vrije. Ostavite je da se kuha dvije minute, a potom je izvadite i stavite pod mlaz hladne vode. Nakon toga je ocijedite i počnite pakirati u vrećice za zaleđivanje namirnica, a onda nakon toga stavite u zamrzivač. Blanširanje blitve označava termičku obradu kojom će i nakon zaleđivanja posjedovati jednaku količinu vitamina i minerala kao svježa blitva. 

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iz naše mreže
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx