Zbogom mukama

Super jednostavno: Evo trika kako odlijepiti dosadne etikete s proizvoda

Zaboravi na ribanje spužvicom do iznemoglosti i svu muku skidanja etiketa i naljepnica sa staklenki, poklopaca i drugih proizvoda. Imamo trik koji rješava ovaj dosadan problem!

pexels-cottonbro-studio-4778355.jpg
Foto: Pexels

Zašto je najružnije etikete uvijek najteže ukloniti? Bilo da se radi o neuglednoj naljepnici s cijenom na prekrasnoj svijeći, ukrasnoj staklenci, novim tanjurima ili o naljepnici koju je tvoje dijete ponosno zalijepilo na zid, samo po sebi naporan je posao odlijepiti ih.

Image
Prirodno sredstvo

Čaroban, a jeftin pomagač: 6 trikova s alkoholnim octom

Naporno i frustrirajuće jer ručno uklanjanje obično rezultira ljepljivim ostacima i gubljenjem previše dragocjenog vremena.

Zbog toga smo se posebno oduševile kad smo na Instagramu pronašle trik koji rješava upravo ovaj dosadan problem, a sve što ti treba je sušilo za kosu i samo 10-ak sekundi vremena.

Cijeli postupak je vrlo jednostavan: odaberi najvišu postavku topline na svom sušilu za kosu, a zatim ga drži nekoliko centimetara udaljenog od etikete. Nakon kratkog vremena vidjet ćeš da je toplina iz sušila za kosu olabavila ljepilo pa ćeš puno lakše odlijepiti naljepnicu.

Jednostavno i brzo, to je cijela nauka. Napokon se možeš pozdraviti s frustracijom i neurednim ostacima na staklenkama, poklopcima i svim drugim kućnim potrepštinama!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.