Kakav glamur!

Otvoren je jubilarni filmski festival u Veneciji - evo tko se sve pojavio na crvenom tepihu

Film 'Ferrari' otvorio je 80. filmski festival u Veneciji, a na crvenom tepihu se uz svjetske zvijezde prošetala i jedna poznata Hrvatica

profimedia-0801988940.jpg
Foto: Profimedia.hr

Sinoć je u Veneciji otvoren jubilarni, 80. filmski festival, a zbog aktualnog štrajka pisaca i glumaca koji traje u Hollywoodu, otvorenje ovogodišnjeg festivala prošlo je u nešto skromnijem tonu.

shimmer fallback

Naime, mnoge zvijezde koje su radile na filmovima koji će se prikazati ove godine odlučile su 'preskočiti' venecijanski festival zbog podrške štrajkovima. Unatoč tome, prva večer najstarijeg festivala na svijetu svejedno je bila puna glamura na crvenom tepihu, ponajviše zbog premijere filma 'Ferrari' redatelja Michaela Manna u kojem glume zvijezde poput Adama Drivera i Patricka Dempseyja.

shimmer fallback

Glavna zvijezda filma, Adam Driver, pojavio se dobro raspoložen, u klasičnom crnom odijelu s mašnom, a 57-godišnji Patrick Dempsey na crvenom tepihu prošetao je sa suprugom Jillian te pokazao da izgleda sjajno i sa sijedom kosom.

Image
Jako neobično

Mogli bi biti brat i sestra: Ove zvijezde toliko sliče, kao da dijele iste gene

shimmer fallback
shimmer fallback

Crvenim tepihom prošetala je i mankenka Georgia May Jagger, kći slavnog pjevača Micka Jaggera, a osim već dobro poznatih imena, na premijeri biografskog filma o osnivaču slavne automobilske marke, Enzu Ferrariju, pojavila se i radijska voditeljica Tatjana Jurić.

shimmer fallback
shimmer fallback

Tatjana se na crvenom tepihu pojavila u crnoj kreaciji modnog dvojca Envy Room, a zahvaljujući elegantnoj dugoj haljini sa srcolikim dekolteom i valovima u kosi u stilu doba starog Hollywooda, Tatjana je zaista zablistala poput najveće holivudske zvijezde.

shimmer fallback
shimmer fallback

Na crvenom tepihu se pojavila i srpska glumica Milena Radulović koja je svojom pojavom unijela dašak starog Hollywooda.

shimmer fallback
shimmer fallback

POGLEDAJ VIDEO: Kako tretmani s hijaluronskom kiselinom pomlađuju kožu i što sve postoji na tržištu

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.