Brzi desert

Kako pripremiti fini jednostavni kremasti kolači?

Fini jednostavni kremasti kolači mogu biti s voćem ili bez njega. Izaberite koji će se fini jednostavni kremasti kolači naći na vašem stolu.

jaja.jpg
Foto: Pixabay

Fini jednostavni kremasti kolači pravi su uvod u blagdansko razdoblje koje slijedi. Ako vam se ne pripremaju kolači za koje vam treba cijeli dan, mnogo sastojaka i koji su kalorijski teški, fini jednostavni kremasti kolači pravi su odabir. Njihova jednostavna priprema leži u tome da je krema vrlo lagana i gotova za svega 20 minuta.

Hoćete li ju pripremiti s keksima, tijestom, beze korama ili običnim biskvitom, na vama je. Isto tako, hoćete li pripremiti jednostavnu kremu ili ćete dodati voće, čokoladnu glazuru, šlag, isto je na vama. U svakom slučaju, fini jednostavni kremasti kolači oduševit će svakog i u potpunosti su prilagodljivi i onim najzahtjevnijim kušačima.

Kremu koja se slaže sa svima podlagama priprema se na sljedeći način i od sljedećih sastojaka:

  • 1 litra mlijeka
  • 4 žumanjka
  • 150 grama šećera
  • 2 vanilin šećera
  • 2 pudinga od vanilije
  • 4 žlice gustina

Krema se priprema tako da u 250 ml mlijeka razmutite izmiksane žumanjke sa šećerom, a zatim dodate vanilin šećer, puding od vanilije i gustin te sve dobro izmiješajte pjenjačom. Ostalo mlijeka stavite kuhati i kada zavri, ulijte smjesu. Neprestano miješajte dok se krema ne zgusne.

Fini jednostavni kremasti kolači upravo su oni deserti koji vam trebaju u ovo jesensko doba.