403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Hrana i piće
Kuharica

Može li dizanje tijesta u pećnici ubrzati dizanje tijesta?

Može li dizanje tijesta u pećnici ubrzati dizanje tijesta?
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Kod pripreme dizanog tijesta uvijek je potrebno vrijeme kako bi ono odležalo, odnosno vrijeme dizanja. Je li dizanje tijesta u pećnici brži način dizanja tijesta?

Domaće tijesto potrebno je za mnoge recepte, poput kruha, kiflica ili kroasana. Kako biste maksimizirali svoje vrijeme i poboljšali tijesto, postoji jednostavna metoda za dizanje tijesta u pećnici te će tako vaše tijesto biti ukusnije te će udvostručiti svoju veličinu za kraće vrijeme. No, kako funkcionira dizanje tijesta u pećnici?

Najbolje mjesto za dizanje tijesta je vrlo toplo mjesto. Za vrijeme proljeća i ljeta, vaš kuhinjski pult će vjerojatno biti sasvim u redu. Ali ako vam je kuhinja hladna tijekom zimskih mjeseci, vaša je pećnica tada najbolje mjesto za dizanje tijesta.

Kako biste pripremili pećnicu za dizanje tijesta u pećnici jednostavno zagrijte pećnicu na 95°C 1-2 minute da se lijepo ugrije, a zatim ugasite. Stavite tijesto u podmazanu zdjelu i pokrijte plastičnom folijom, zatim ga stavite u pećnicu i ostavite da se diže dok se ne udvostruči, odnosno oko 45-60 minuta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iz naše mreže
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx