Image
Image

Elegantne djevojke, pistom su prošetale u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“, “San Patrick“ i „La Sposa“, a salon vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke pobrinuo se da djevojke izgledaju poput pravih princeza. (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

Image

Djevojke su prošetale u veselim kupaćim kostimima domaćeg brenda „Rivage Line“, dok se za modne detalje poput ekskluzivne kolekcije sunčanih naočala pobrinuo brand „Sherri Hill“. (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

Image

Titulu Kraljice Jadrana zasluženo je odnijela Maja Lončarević s Raba. (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

Image

Prva Princeza Jadrana je Michelle Salome Kursar, a druga Princeza Jadrana je Lara Ivezić. (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

Image

Kraljica fotogeničnosti je Martina Dovođa, dok je titulu kraljice medija osvojila Petra Meglaj. Kraljica osobnosti je Nadina Spahić, a kraljica elegancije Tanja Žanić. (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

Image

Novoj Kraljici Jadrana 2019., krunu je predala prva i jedina Hrvatica koja je proglašena za najljepšu ženu svijeta, prije punih 30 godina, Kraljica Svijeta 1989., profesorica, doktorica, naša znanstvenica i ujedno majka naše prekrasne aktualne kraljice Hrvatske, Danijela Gračan. (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

Image

Novoizabrana kraljica Jadrana Maja Lončarević se po prvi puta predstavila javnosti na afterparty-u u Lounge baru „Royal“ uz rezanje Rapske Torte koju je specijalno za ovu prigodu izradila najpoznatija rapska slastičarna „Vilma Slastice“ te vinom i pjenušcem najstarije i najnagrađivanije vinarije hrvatske Iločki podrumi čije se vino Traminac konzumiralo i na nedavnom kraljevskom vjenčanju princa Harry i Meghan. Kraljice su plovile na brodu „Sardina“, na kojem su istražile ljepote i skrivene plaže otoka Raba. (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

Image

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. održati će se krajem godine u Rovinju u Hotelu Lone, a ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast i velika reklama za Republiku Hrvatsku. (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

Plavuša prekrasnog osmijeha Maja Lončarević nova je Kraljica Jadrana

Kruna najljepše djevojke na Jadranu otišla je na Rab (FOTO: Josip Čekada i Goran Novotny)

zena.hr
18.6.2019.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.