Image
Image

Lunilou je jedan od najpopularnijih dječjih brendova i od samih početaka imaju jedan cilj i jednu misiju a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već pri tome brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

Image

Najfiniji materijali (certifikat GOTS) - 100% organski pamuk, lanena i bambusova vlakna i koža bez kroma za mokasine standard su proizvodnje ovog vrijednog tima.

Image

Uz to, svi Lunilou proizvodi podvrgnuti su procesu ozonskog pranja. To znači da su svi proizvodi prikladni za osjetljivu za kožu i ne sadrže kemijske ostatke nastale prilikom proizvodnje.

Image

Cijela kolekcija napravljena je sa zaštitom UPF 50 + koji integrira obje vrste UV zraka u svoj faktor zaštite: UVA i UVB.

Image

Kampanja, snimljena na plaži Bilotinjak, izmamila nam je osmijeh na lice i dala tračak nade kako ćemo uskoro biti na plaži i baviti se ljetnim radostima u eco-friendly kolekciji kupaćih kostima.

Image

Napiši nam u koemntari ma sviđa li ti se nova kolekcija.

Image

(Foto: Promo)

Image

(Foto: Promo)

Image

(Foto: Promo)

Image

(Foto: Promo)

Image

(Foto: Promo)

Izabel Kovačić i njezina sestra napravile su kolekciju kupaćih kostima za velike i male od recikliranih materijala

Izabel Kovačić i njezina sestra Ivane Andrijanić stoje iza obiteljskog brenda Lunilou. Nova kolekcija kupaćih kostima za djecu i odrasle napravljena je od recikliranog poliamida, izrađenog od ECONYL® regeneriranog najlona. Tako su plastični otpad pretvorile u modno rješenje.

zena.hr
2.5.2020.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.