Image
Image

Pokret koji zagovara stav bez filtera preplavio je društvene mreže pod hashtagom #authenticbeautymovement.

Image

Žene diljem svijeta dijele inspirativne citate, fotografije bez filtera i pretjerane šminke te vlastite beauty rutine s naglaskom na prirodne sastojke.

Image

Kako ne bi sve ostalo u virtualnom svijetu, u Studiju Evelin organizirano je druženje za novinare i influencerice kako bi se Authentic Beauty Concept predstavio Hrvaticama te ih pozvao da se pridruže popularnom pokretu čiji slogan glasi: „Budi svoj!“

Image

Snaga pokreta autentične ljepote koji je zahvatio cijeli svijet dokazuje da glamurozne frizure, retuširane fotografije i pretjerano komplicirane formule korištene u beauty proizvodima, polako odlaze u zaborav. S time se slaže i Evelin Benković, vlasnica istoimenog frizerskog studija koji njeguje jednostavnost te su osobito osviješteni po pitanju sastojaka koji se nalaze u proizvodima za njegu kose.

Image

Ujedinjena u stavu prema autentičnoj ljepoti koja izvire iz čovjekove osobnosti, zajednica #authenticbeautymovement druženjem u Studiju Evelin dokazala je kako slijedi redefiniranje dosadašnjih standarda ženske ljepote, a pojmu autentičnosti daje novu dimenziju.Pogledaj tko je sve došao na druženje.

Image

Sandra Bagarić

Image

Milana Vlaović Kovaček i Evelin Benković

Image

Ingrid Divković i Nika Turković, ABC ambasadorice

Image

Vanda Winter

Image

Sanja Agić

Image

Zara Hrvatin i Nika Turković

Image

Evelin Benković i Martina Tomčić

Image

Korana Gvozdić i Ivana Roščić

Poznate Hrvatice pridružile se pokretu koji slavi stav bez filtera

Nakon globalnog lansiranja u ožujku, premium veganski brend za njegu kose Authentic Beauty Concept osvojio je žene koje njeguju prirodnu ljepotu.

zena.hr
5.6.2019.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.