Preventivni pregledi dojki po 25% nižoj cijeni kod dr. Ilone Sušac povodm Svjetskog dana borbe protiv raka

Poklanjamo 2 pregleda

Preventivni pregledi dojki po 25% nižoj cijeni kod dr. Ilone Sušac povodm Svjetskog dana borbe protiv raka

Zajedno s nama učinite najbolje za sebe -  preventivni pregledi dojki po 25% nižoj cijeni kod dr. Ilone Sušac u Poliklinici Eljuga od 04.02.2012. g., Svjetskog dana borbe protiv raka

„Zajedno smo jači“- naziv je ovogodišnje kampanje UICC-a, Međunarodne unije za borbu protiv raka, koja počinje obilježavanjem Svjetskog dana borbe protiv raka, u subotu, 04. veljače 2012. g.  

To je prigoda da se svijet ujedini  u borbi protiv  zloćudnih bolesti podizanjem svijesti o porastu pojavnosti malignih bolesti, edukacijom  javnosti o takvim bolestima i lobiranjem za promjene.

Samo ako svaka osoba, svaka  organizacija i svaka vlada, svatko u skladu sa svojim mogućnostima i u okviru svoga djelovanja, dobro odradi svoj dio posla, u svijetu će biti moguće barem smanjiti  golemi  teret raka.

Godišnje od raka svih sijela u svijetu oboli oko 12.000.000 ljudi. Čak 1.000.000 oboljelih čine žene s rakom dojke, a 60% oboljelih žena  potječe iz razvijenih zemalja svijeta.

Prošlogodišnja kampanja UICC-a pod nazivom „Rak, također, može biti spriječen“,  jasno je pokazala kako izbjegavanjem najvećih rizičnih čimbenika današnjice  možemo prevenirati i do 70% slučajeva raka. Međutim, dobrobit od promjene stila života, promjene nezdravih prehrambenih navika, izbjegavanja konzumacije alkohola i duhanskih proizvoda, regulacije tjelesne težine i tjelesne aktivnosti te suzbijanja  infekcija povezanih s rakom, sigurno će dati pozitivne rezultate, ali na duge staze. Ono što moramo činiti istodobno s mjerama primarne prevencije jesu preventivni pregledi kojima se otkrivaju već nastali maligni tumori. Takvim pregledima značajno se smanjuje smrtnost od raka. Kad je u pitanju rak dojke, redovitim ultrazvučnim i mamografskim pregledima smrtnost od raka dojke može se smanjiti  za više od  25%.

shimmer fallback

U godini kad  svjetska organizacija protiv raka, UICC, poziva na zajedničko djelovanje, Poliklinika Eljuga se pridružuje darivanjem žena sa 25 % nižim cijenama kliničkog pregleda, ultrazvuka i mamografije kod dr. Ilone Sušac, spec. onkologije i radioterapije.

Zajedno s nama učinite najbolje  za sebe!

Nove cijene od 04.02.2012. u ordinaciji dr. Ilone Sušac:
UZV dojki s kliničkim pregledom = 450,00 kn umjesto 600 kn
Mamografija= 300,00 kn umjesto 400,00 kn
UZV dojki s kliničkim pregledom i mamografijom  = 700,00 kn umjesto 900,00 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.