Ljeto na tanjuru uz patlidžane

Ukusni recepti za nadolazeće dane

Ljeto na tanjuru uz patlidžane

Tjestenina s patlidžanom i rajčicom

Sastojci:
tjestenina
60 ml maslinovog ulja
1 patlidžan
250 grama cherry rajčica
2 češnja češnjaka
slatke paprike
crni papar
sol
250 grama mozzarelle

Priprema:
Tjesteninu skuhajte. U tavi zagrijte maslinovo ulje te dodajte narezani patlidžan i držite ga na vatri dok ne dobije zlatnu boju, oko 10 minuta. Dodajte prepolovljene cherry rajčice, češnjeve češnjaka, začinite sa soli, slatkom paprikom i crnim paprom. Kuhajte dok rajčice ne omekšaju, odnosno 2 do 3 minute. Dodajte povrće u tjesteninu te vodu od tjestenine i mozzarellu, promiješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
4/5