Korona ne bira, a toga su svjesni i domaći celebovi: Poslušajte njihove poruke i ostanite doma

Puste ulice i otkazani eventi naša su nova realnost, a i celebrityji su se našli zahvaćeni ovom novom krizom. Evo što su domaće face rekle o cijeloj situaciji za kamere RTL-a

Korona ne bira, a toga su svjesni i domaći celebovi: Poslušajte njihove poruke i ostanite doma

Koronavirus trenutno hara svijetom, a vlasti mnogih zemalja apeliraju na građane da ostanu kod kuće i izoliraju se od bilo kakvih socijalnih kontakata ne bi li smanjili mogućnost daljnjeg širenja zaraze. Među milijunima ljudi koji su se tako našli u samoizolaciji ili karanteni ima i mnogo slavnih i poznatih nam lica. Od Lady Gage pa sve do Tom Hanksa, celebovi diljem svijeta trenutno koriste svoj utjecaj i vidljivost ne bi li dodatno potakli ljude da ostanu u svojim domovima, zaštite i sebe i druge te pomogli svijetu da se čim prije oporavi od ove velike zdravstvene krize. 

Oglasili su se tako Arnold Schwarzenegger, Ariana Grande i Emily Ratajkowski te još jednom ponovili svojim fanovima ono što slušamo danima - ostanite doma. Ako ikako možete, naravno. A ni na domaćoj sceni situacija nije znatno drugačija. Severina, Ćiro Blažević i Ivan Rakitić, kao i mnogi drugi naši celebovi, također su svjesni opasnosti, pa su pozvali ljude na oprez kao i otkrili kako se sami nose s globalnom pandemijom kao i koliko misle da će ona potrajati. 

SEVERINA


JELENA ROZGA


RADE ŠERBEDŽIJA


TEREZA KESOVIJANINA VIOLIĆ


TONY CETINSKI


IVAN RAKITIĆĆIRO BLAŽEVIĆ

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.